Connecta't a les xarxes socials

Activitats des de les Xarxes Socials a la FM

Segueix el hashtag #FMUAB i #CuidemnosUAB a Instagram i gaudeix de totes les activitats de la Festa a casa!

 

#FMacasa

@comunitatUAB

Volem saber com vius tu la FM! Publica una imatge o clip als stories d'Instagram seguint la retransmissió de la #FMUAB o participant d'alguna activitat. Etiqueta a @comunitatUAB i utilitza #FMacasa.
Participa des de casa i guanya un pack #CuidemnosUAB!

 

El Bingo de la FMUAB

@comunitatUAB

Heu participat d'edicions anteriors de la FMUAB? Has estat darrere d'una barra o has tingut un examen el dia després de la FMUAB? Participa al bingo de la FMUAB i comparteix la teva experiència!

 

El Quiz de Ganàpies

@comunitatUAB

Coneixes la Colla Castellera de la UAB? Demostra els teus coneixements responent les preguntes que s'aniran penjat als stories de @comunitatUAB Si encerteu les preguntes, podreu guanyar la samarreta de la FMUAB20 #CuidemnosUAB.

 

Hàbits, medi ambient & Covid-1

@fas.uab

Digues la teva! Des del programa de voluntariat de medi ambient de la FAS et convidem a compartir els teus canvis d'hàbits que la situació d'aquest 2020 ha condicionat i els efectes que aquests estan tenint en el medi. 
Reflexionem totes juntes! 
1. Entra aquí
2. Polsa el cercle "+" vermellós. Et sortirà un nou quadre.
3. Posa el teu nom o àlies al "Títol".
4. Afegeix un comentari, una foto o un vídeo que expliqui o il·lustri la teva aportació.
Cuidem-nos, cuidem el medi ambient.

 

Penja't de música

@serveidellenguesuab

Participa en l'activitat musical que el Servei de Llengües ha preparat per a la Festa Major. La música ens transmet alegria, benestar, tristesa... emocions de tot tipus. Totes les cultures s'expressen a través de la música en diferents llengües i estils. Juga amb nosaltres a encertar l'idioma de cada una de les cançons que et proposem. T’esperem al nostre Instagram! 

 

Feminismes a la xarxa

@observatori_uab

Has patit ciberassetjament masclista o LGTBIfòbic? Comparteix la teva experiència a l’instagram de l’Observatori per a la Igualtat i rebràs un obsequi.

 

Des-etiqueta'm

@fas.uab

Prejudicis, estereotips, clixés...en definitiva, etiquetes. Invisibles a simple vista, però visibles per qui les pateix. Alguns nens i nenes de les nostres escoles ho saben bé. T'animes a endinsar-te en la realitat d'aquests infants, i conèixer què hi ha més enllà de les etiquetes?

 

Hi ha racisme a la UAB?

@fas.uab

Explicació de l’activitat: Des de la FAS, us convidem a reflexionar sobre racisme i privilegi blanc a la UAB. Participa a través de les nostres stories de Instagram i entra al sorteig d’un lot de productes de Top Manta!