Vés al contingut principal

Activitats virtuals

Sessions virtuals disponibles a la icona d'activitats de l'app BH Gymloop o fent login a la plataforma d'usuaris. Impartides pel nostre monitoratge i en 6 modalitats diferents perquè les puguis practicar quan i on vulguis.

 • Tarjeta 1

  Càrdio Tono

  Entrenament d'àmbit mixte en el que es combinen intervals de treball cardiovascular -amb exercicis d’activació general que fan pujar el pols-, i blocs de treball d’enfortiment per recuperar la freqüència cardíaca i millorar la força.

  Es tracta d'una sessió completa de treball cardiovascular i d'activació muscular de tot el cos.

  L’alternança dels diferents tipus d’exercicis i propostes permeten una recuperació suficient i eficaç per assolir el benefici funcional que es busca i gaudir plenament del moviment.

 • Tarjeta 2

  Circuit HIIT

  Entrenament càrdiovascular en circuit i per intervals, amb descansos curts i incomplerts, que dona com a resultat una activitat de gran intensitat i alt nivell de sensació de fatiga.

  Amb aquestes sessions et sentiràs amb més força, més àgil, et cansaràs menys i milloraràs la capacitat de cremar greixos.

  Els pics d' intensitat de la rutina comporten mantenir l'increment del metabolisme després de l’exercici durant més temps; és en aquesta fase de descans que el cos segueix activat per recuperar energia i regenerar teixits i components metabòlics.

 • Tarjeta 3

  Core

  Modalitat d'enfortiment que busca l’activació de la musculatura del tronc i d’aquest en relació a les extremitats per millorar-ne l’estabilitat, equilibri i eficiència. La base de la sessió són moviments que faciliten la transferència del que es treballa en l’activitat diària –entrenament funcional.

  Gaudeix del benefici que aporta aquesta activitat en l’equilibri, l’estabilitat articular i la prevenció de mals hàbits posturals.

 • Tarjeta 4

  GAC

  Treball d’enfortiment centrat en el tren inferior del cos: Glutis, Abdominals i Cames.

  Una sessió dissenyada per activar i tonificar aquestes parts del cos amb exercicis que aprofiten especialment el pes i la posició que adoptem com a càrrega.

  El control, l’equilibri, la correcció tècnica ens porta a una eficiència saludable del moviment.

 • Tarjeta 5

  Mou Estira i Relaxa

  Activitat de cos i ment que recull de forma selectiva els principis fonamentals de l'activació, l’estirament muscular, la relaxació i la consciència corporal.

  El treball de mobilitat articular i els estiraments milloren la condició de músculs i articulacions. Combinem estiraments, tensió muscular, relaxació, fem atenció al moviment, a la respiració i a la col·locació del cos, però sobretot a la interiorització del moviment que ens ajuda a deslliurar-nos de tensions i ens permet recuperar l'equilibri integral.

  Una seqüència d’exercicis i moviments adequada que et faran gaudir del màxim benefici higiènic-postural que et pot aportar aquesta activitat.

 • Tarjeta 6

  Zmba

  Et convidem a ballar per mantenir-te actiu i gaudir del moviment al que et convida el so i el ritme de la música llatina: el merengue, la samba, el reggaeton, la salsa...

  Et proposem unes coreografies que una vegada apreses, i graduant la intensitat i l’amplitud de moviment, et permetran assolir un màxim benefici en el teu entrenament.