Actividades de conmemoración


180605_IMG_Suissa_mapa

Vídeo de la conferència sobre política lingüística a Suïssa

La cònsol de Suïssa a Barcelona, Annegret Zimmerman, va visitar la Facultat de Traducció i d'Interpretació per oferir aquesta conferència sobre política lingüística al seu país. El plurilingüísme és un aspecte essencial de la identitat de Suïssa, on 6 de cada 10 habitants parlen més d'una llengua en el seu dia a dia.

IMG_180502_lliurament_Jocs_Florals

Els premiats en 'els Jocs Florals de la Plaça del Coneixement'

Aquest dimecres s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis dels Jocs Florals, organitzats per les Facultats de Traducció i d’Interpretació, la Facultat de Filosofia i Lletres i la Facultat de Ciències de l’Educació. El concurs, que ha comptat amb l’organització del Consell d’Estudiants de la FTI, ha rebut un total de 86 participacions.

IMG_180424

Taula rodona: 25 anys d’intèrprets a la FTI

En motiu dels 25 anys de la Facultat, ens proposem reflexionar amb intèrprets professionals, i ex-alumnes, sobre l’evolució de la interpretació com a professió en aquests 25 anys i sobre com la universitat ha donat resposta a aquesta evolució social i professional de la interpretació.

IMG_180424_JocsFlorals

Entrega de premis dels Jocs Florals

L’entrega de premis del concurs literari dels Jocs Florals serà el proper dimecres 2 de maig, a les 13h, a l'aula 004 de la Facultat de Traducció i d'Interpretació. L’acte comptarà amb la ponència ‘El món editorial i la traducció’, a càrrec de Mª Paz Ortuño. El concurs és organitzat per les facultats de Traducció, Educació i Filosofia i Lletres.