Presentació

El màster de Gestió Pública (UAB-UB-UPF) ofereix dues orientacions: recerca i professionalització. Té el seu origen en el màster que, amb aquest mateix nom, va posar en marxa la UAB com a títol propi el curs 1989-90 i que el 1997 es va transformar en interuniversitari. La 19ª edició (curs 2007-08) va ser la primera com a màster oficial, en el marc dels plans d'estudis adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior. Al llarg d'aquests anys, ha comptat amb el suport de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC), on s'hi imparteix la docència des de la 16ª edició i, des de l'edició 2016-2017 compta també amb la participació de l'Institut Català d'Evaluació de Polítiques Públiques (Ivàlua).

El màster de Gestió Pública ofereix una formació avançada i especialitzada per graduats en tots els camps de les ciències socials i, en cas d'interès específic per la gestió pública, per a graduats de qualsevol àmbit de formació. Els/les estudiants que s'orientin cap a la recerca podran accedir a programes de doctorat.

Al llarg de 26 edicions (més 5 impartides a temps parcial entre la 9ª i la 13ª), han passat pel màster més de 400 estudiants. Molts d'ells han treballat a les administracions públiques i en tot tipus d'institucions i serveis públics d'àmbits polítics i sectorials molt diversos. L'Associació Catalana per a la Millora de la Gestió Pública (ACGP) va ser creada per exalumnes del màster. Aquesta associació ha organitzat ja dos congressos de gestió pública amb un gran èxit d'assistència.

Sortides professionals

Les sortides professionals es troben principalment a l'àmbit públic i para-públic: en diferents nivells i àmbits de les administracions públiques, empreses públiques, empreses privades que dónen servei al sector públic, organitzacions no guvernamentals, institucions o partits polítics, consultories, instituts de recerca, institucions docents o unitats d'anàlisi entre d'altres.

Horaris

Matí i/o tarda.

Interuniversitari

30 places
Presencial.
Crèdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripció 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Inici de curs 02/10/2019
Centre: Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
https://www.uab.cat/politiques-sociologia/

Lloc d'impartició: Escola d'Administració Pública de Catalunya (C/Girona, 20 Barcelona)
Idioma:Català (35%), castellà (35%) i anglès (30%).
Universitat coordinadora:UAB
Altres universitats participants:

Universitat Pompeu Fabra
Universitat de Barcelona

Institucions participants:Escola d'Administració Pública de Catalunya

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://mastergestiopublica.uab.cat/