PBeques.Popup.Loading

Inici > Tipus d'estudi > Estudis de grau > BECA AVENIR 2016-2017

BECA AVENIR 2016-2017

Entitat convocant

Agència Nacional per a la promoció de l'ensenyança superior francesa a l'exterior

Descripció

L'Ambaixada de França a Espanya, un grup d'empreses col·laboradores franceses i espanyoles, i centres d'ensenyament superior i d'excel·lència francesos proposen 35 beques d'excel·lència destinades a joves espanyols que volen estudiar un any o fer pràctiques a França.
El programa de beques d'excel·lència "AVENIR" s'adreça a estudiants que volen fer una estada a França per estudiar en una universitat o "Gran École" o realitzar pràctiques en una empresa francesa durant el curs 2016/2017.

Sol·licituds - Condicions generals:

- El programa s'adreça a estudiants de nacionalitat espanyola
- L'import de cada beca està determinat per les empreses i universitats patrocinadores (consultar les ofertes)
- Els estudiants seleccionats es beneficiaran de l'estatut de "Boursier du Gouvernement français" (becat pel Govern francès) que presenta molts avantatges
- En el cas de les beques d'empreses, els candidats hauran de presentar, en francès, un currículum vitae, el formulari a completar en línia, així com dues cartes de recomanació. Per a les Universitats, veure els requisits de cadascuna en els llocs web corresponents
- L'assignació definitiva de la beca estarà condicionada a l'acreditació per l'estudiant de la seva admissió a la institució d'acollida a França. Cada candidat és responsable de sol·licitar la seva matrícula al centre d'ensenyament superior de destinació (per a més informació, contactar amb Campus France Espanya)
- El lliurament definitiva de la beca estarà condicionada a l'acreditació d'un nivell B2 de francès si la formació s'imparteix en francès (TCF o DELF-DALF) o d'anglès si la formació s'imparteix en anglès

Tipus d'ajut

Beques

Places

35

Destinataris

Estudiant de grau

Tipus d'estudi

Estudis de grau

Data de publicació

13/04/2016

Data d'inici de sol·licituds

13/04/2016

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

09/05/2016

Formularis

Formulari

Observacions

Per què estudiar a França?

Un sistema d'educació superior i recerca reconegut per la seva excel·lència

França té un dels sistemes d'educació superior més prestigiosos del món. Ocupa el 5è lloc en la classificació d'universitats de Xangai amb 21 institucions representades i 4 entre les cent primeres. Segons el Financial Times, sis dels 20 millors màsters en management a Europa s'imparteixen en escoles de negocis franceses.

Així mateix, l'alt nombre de Premis Nobel de Medalles Fields (que equival al Premi Nobel de matemàtiques) atorgat a científics o personalitats franceses, demostra l'excel·lència de les universitats i centres de recerca en àrees tan variades com la física, l'economia, la biologia , etc. Els èxits tecnològics i industrials de França en sectors com l'espai, els transports, l'energia nuclear o les tecnologies de la informació i comunicació també resulten de la qualitat de la formació que ofereixen les universitats i les "Grans Ecoles" franceses.

França: un país obert i atractiu per als estudiants estrangers

França és el tercer país del món en rebre estudiants estrangers. Entre 2013 i 2014, 295 000 estudiants la van triar com a destinació, representant un 7% del total dels estudiants estrangers en mobilitat a través del món.

A més, París ha estat valorada, per tercer any consecutiu, com la millor destinació acadèmic del món, i 9 de cada 10 estudiants estrangers recomanen França i valoren positivament la seva estada en aquest país.

D'altra banda, el cost de matrícula en l'ensenyament públic és reduït comparat amb altres països i els estudiants es beneficien, independentment del seu origen, dels mateixos drets, com la cobertura social o l'ajuda per a l'allotjament.

A estudiar a França

França i Espanya mantenen relacions econòmiques privilegiades. França és actualment el primer client d'Espanya i el seu segon proveïdor. Espanya compta, a més, amb més de 2000 empreses franceses instal·lades en el seu sòl, i que donen feina a més de 300 000 persones.

La mobilitat a una universitat o "Gran École" francesa no només és un mitjà privilegiat per adquirir una formació de gran qualitat i un enriquiment cultural, sinó que al seu torn dota els estudiants d'un perfil ideal per a aquelles empreses que desenvolupen els intercanvis comercials entre els dos països.

Correu electrònic

barcelona@campusfrance.org

Telèfon

0034917007759

Web amb més informació

WEB AVENIR