PBeques.Popup.Loading

Inici > Tipus d'estudi > Estudis de doctorat > Beques Fundación Universia per a la Formació de Doctors amb discapacitat

Beques Fundación Universia per a la Formació de Doctors amb discapacitat

Entitat convocant

Fundación Universia

Descripció

Fundación Universia, amb l'assistència del Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI), presenta la II Convocatoria de Becas para la formación de Doctores con discapacidad. Aquesta acció té com a objectiu fomentar la realització de tesis doctorals per persones amb discapacitat, promovent l'assoliment del grau màxim de formació acadèmica i facilitant la integració en grups de formació i recerca, científics i acadèmics.

Fundación Universia adjudicarà tres beques, per un import de 5.000 euros anuals, que podran renovar-se per un període màxim de tres anys. Les sol.licituds per optar a les beques han de presentar-se a Fundación Universia, entre el 16 de septembre i el 31 d'octubre de 2013.

El CERMI participarà en les tasques de selecció i avaluació de les sol.licituds, com associació de utilitat pública més representativa en l'àmbit estatal dels diferents tipus de discapacitat. Poden participar en les beques les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, que acreditin la condició de doctorand en els termes indicats a la convocatòria,

La resolució de las beques es produirà abans del 30 de novembre de 2013.

Més informació:
https://candidatos.fundacionuniversia.net/microsites/IIBecasdoctorado/

Tipus d'ajut

Beques

Places

3

Import

5000 ¤

Destinataris

Predoctorals

Tipus d'estudi

Estudis de doctorat

Data d'inici de sol·licituds

16/09/2013

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

31/10/2013

Correu electrònic

becas@fundacionuniversia.net