PBeques.Popup.Loading

Inici > Tipus d'estudi > Estudis de màster oficial > Beques per a graduats espanyols del Govern de Japó

Beques per a graduats espanyols del Govern de Japó

Àrea temàtica

Arts i Humanitats
Biociències
Ciències
Ciències de la Salut
Ciències Socials i Jurídiques
Enginyeries

Descripció

Convocatòria de beques del Govern de Japó, Ministeri d'Educació, Cultura, Esport, Ciència i Tecnologia (MEXT), per a estudiants internacionals que desitgin realitzar estudis en universitats japoneses com a estudiants investigadors segons el sistema de beques del govern japonès per l'any 2014.

Tipus d'ajut

Beques
Estudi

Import

Cada becari rebrà mensualment 143.000 iens (estudiants investigadors), 144.000 iens (estudiants inscrits a cursos de màster o d'especialització professional) o 145.000 iens (estudiants inscrits en cursos de doctorat). En regions específicament designades, podria augmentar la mensualitat en 2.000 o 3.000 iens. Aquestes quantitats estan subjectes als canvis anuals dels pressupostos. La beca serà suspesa en casos d’abandonament o absència prolongada de la universitat per part del becari. 

Destinataris

Estudiant de doctorat
Estudiant de grau
Estudiant de màster o diploma de postgrau
Estudiant de màster oficial
Investigadors
Predoctorals
Titulats

Tipus d'estudi

Estudis de doctorat
Estudis de màster o diploma de postgrau
Estudis de màster oficial

Requeriments

  • Nascuts a partir del 2 d'abril de 1979.
  • Formació acadèmica: els sol·licitants han de ser graduats d'alguna universitat japonesa o tenir una formació acadèmica igual o superior a la d’un graduat d'alguna universitat japonesa.
  • Els sol·licitants podran sol·licitar la beca únicament per a estudis relacionats amb la seva especialitat i podran escollir la universitat.
  • Els sol·licitants hauran de mostrar interès en aprendre l'idioma japonès i en Japó, així com comprometre's a adaptar-se a l'estil de vida. 
 

Criteris de selecció

Es realitzarà una preselecció de candidatures a l'Ambaixada de Japó del país d'origen del sol·licitant. Els aspirants preseleccionats seran citats el dimecres 10 de juliol de 2013 per a realitzar, a partir de les 10h, una prova de nivell obligatòria de japonès i una altra prova opcional d'anglès, i per mantenir una entrevista personal durant els dies 10, 11, 12 i 13 de juliol de 2013. 

Condicions

Els sol·licitants hauran d'arribar a Japó entre l'1 i el 7 d’abril de 2014, o en dues setmanes després de la data establerta per la universitat amfitriona per iniciar el setembre. En cas contrari, les despeses de viatge no seran cobertes. 
Els sol·licitants hauran de tramitar el seu visat d'estudiant a la missió diplomàtica japonesa del seu país d'origen, en principi, abans de la seva arribada a Japó. 
Quedaran excloses les següents candidatures: 
  • Membres de les Forces Armades o funcionaris en actiu en el moment d'inici de la beca.
  • Aquells sol·licitants que no puguin viatjar a Japó en la data prevista per a la seva incorporació.
  • Els sol·licitants que hagin gaudit d'una beca del Govern japonès, excepte si han exercit en investigació o docència durant 3 o més anys després d'haver tornat al seu país d'origen.
  • Matriculats actualment en alguna universitat japonesa amb visat d'estudiant.
  • Sol·licitants que ja gaudeixin de beques o ajudes d'algun altre organisme que no sigui del govern de Japó.
  • Sol·licitants seleccionats encara no llicenciats que no aconsegueixin el seu títol universitari en el període previst o que no compleixin els requisits per a la seva graduació. 

Durada

Entre 18 i 24 mesos (estudiants investigadors) o el temps necessari per a completar els estudis (estudiants de màster, doctorat o especialització professional).

Data d'inici de sol·licituds

15/04/2013

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

06/06/2013

Lloc de presentació a l'Organisme convocant

Ambaixada de Japó a Espanya

Web de sol·licitud

Beca del Govern de Japó 2014