SERVEI D'INFORM└TICA
Servei d'informÓtica  Control de l'spam 

En aquest apartat es descriu el problema de l’SPAM (correu electrònic no desitjat que arriba a les nostres bústies) i es donen indicacions per afrontar-lo.

 QuŔ Ús? 
Filtres de correu
Recomanacions de Protecciˇ
Tarifes

L'Spam són els missatges de correu electrònic que arriben a les nostres bústies sense haver-los demanat i que són resultat de processos d'enviament massiu. Habitualment, l'Spam és de tipus publicitari (venda de software, productes farmacèutics miraculosos, etc.) i/o fraudulent. També ens hi podem referir com a correu no desitjat o correu brossa.

L'Spam més perillós és el fraudulent. En ell es demanen dades personals (com l'usuari i paraula de pas per accés a correu, dades bancàries, número de targeta de crédit...) fent-se passar per la entitat proveïdora del servei (UAB, un banc...). Aquest Spam s'anomena específicament "Phishing".

 

 Preguntes freqŘents Legislaciˇ, normatives i reglament Documents rellevants al teu abast. Tarifes i formularis Els preus i les solĚlicituds per demanar els nostres serveis.  Gestiˇ de paraules de pas Envia'ns la teva consulta Consultes i soluciˇ d'incidŔncies.

 

CONTACTA

Servei d'InformÓtica
93 581 21 00
Ubicaciˇ

Enviar correu

 

Inici Sobre el web
2018 Universitat Aut˛noma de Barcelona