FAS > Actualitat > Notícies

11/10/19
FAS
Jornada sobre salud mental
La UAB presenta el pla Antiestigma en Salut mental
  
27/09/19
FAS
IMG20170130_ofertafeina
S'obren quatre ofertes laborals a la FAS
La FAS obre quatre convocatòries de tècnic/a: una per al programa de Salut, dues per a l'àrea de Cooperació i Educació per a la Justícia Global i el programa d'Acollida a persones refugiades i una altra pel programa CROMA 2.0.
31/01/19
Salut
Cartell per al Taller de Drogues
Torna el taller de visions i reflexions al voltant de les drogues
L’Àrea de Salut de la FAS impulsa, un any més, un taller teòric i pràctic amb ponències de professionals i experts en les temàtiques rellevants al voltant de les drogues des de vessant biopsicosocials, històriques i antropològiques. Les inscripcions ja estan obertes i la formació comptarà amb 6 sessions i la possibilitat de ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS.
31/01/19
Discapacitat
Cartell per al Taller de Discapacitat
Forma’t a la FAS sobre discapacitat i inclusió
Del 13 de març i fins al 8 d’abril torna el taller “Discapacitat o capacitats diverses?” que realitza el servei d’atenció a la discapacitat de la UAB. En el taller s’abordaran qüestions com el concepte d’inclusió i models d’adaptació i accessibilitat aplicades a la discapacitat visual, auditiva o física, entre d’altres. Els estudiants tenen la possibilitat de reconèixer 2 crèdits ECTS amb la seva participació.
31/01/19
Programes Socials
Imatge del Calendari de Salut del 2019
El calendari de 2019 de la FAS posa al centre la Salut
El programa de Salut ha realitzat el nou calendari de la Fundació Autònoma Solidària per a l’any 2019. El projecte ha estat desenvolupat amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i recull les diades i les activitats que es realitzaran al llarg de l’any a la UAB.
25/01/19
Cooperació
Premis TFG sobre desenvolupament sostenible i justícia global
La FAS premia els TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global
El proper 29 de gener la Fundació Autònoma Solidària celebra l’acte d’entrega de la segona edició dels Premis a Treballs de Fi de Grau sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global. La FAS premia un total de 19 TFG sobre diferents temàtiques relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la Justícia Global. 

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Filtrar per ...
Paraula clau

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats