Universitat d'Estiu 2009 de la UAB
11.05.2009 Viure  -  L'Institut de Ciències de l'Educació, amb el suport del Vicerectorat de Transferència Social i Cultural i en el marc de la Xarxa Vives, presenta un any més el conjunt d'activitats que s'inscriuen en la Universitat d'Estiu de la UAB.

El programa ha estat dissenyat com a complement de la formació de l'alumnat universitari i com a actualització del professorat d'educació infantil, primària i secundària i de professionals de diversos sectors, però també s'adreça a qualsevol persona amb una cultura bàsica. Només en alguns cursos relacionats amb les tecnologies de la informació i de la comunicació es considera convenient que l'alumnat que s'hi inscrigui tingui determinats coneixements previs (aquests requisits s'indiquen en l'apartat d'observacions de cada curs).

La majoria dels cursos es duen a terme al campus de Bellaterra, però se n'ofereixen també a Sabadell i a Barcelona. Com a novetat d'aquest any se n'han programat dos a la Casa de Convalescència de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Respecte als cursos del Servei d'Activitat Física (en concret, els dos de muntanya i el de vela) es fan fora de les seus de la Universitat, en concret a Bagà i a Sant Pere Pescador, respectivament.

Pel que fa a la temàtica, les principals novetats d'enguany són els cursos sobre la crisi empresarial, els jocs de tauler, les fosses de la Guerra Civil, la història del vi, les tècniques teatrals com a mitjà per a afrontar conflictes de l'educació, la programació neurolingüística, la pedagogia sistèmica i l'espai públic i la seguretat. També s'ha actualitzat l'oferta dels migdies, incloent-hi tres cicles nous, un en commemoració de l'Any de l'Astronomia, un altre sobre el cinema de Bollywood i un tercer sobre l'alliberament espiritual a les religions de l'Àsia.

L'oferta d'Estiu de la Universitat Autònoma inclourà també, la 5a Escola Europea d'Història de la Ciència i Divulgació Científica, les Jornades sobre la Literatura de l’Exili i les XXV Jornades Pedagògiques sobre l'Ensenyament del Francès a Espanya. Les persones que hi estiguin interessades en poden obtenir més informació a la Secretaria de l'ICE.

Més informació
Universitat d'estiu
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona