Observatori per a la Igualtat

L’Observatori per a la Igualtat informa que hi podeu contactar a través del correu: Observatori.Igualtat@uab.cat

També hi podeu contactar telefònicament o presencialment de dilluns a divendres de 9:30h. a 16:00h. El nostre telèfon és el  93 581 29 29 i la nostra ubicació, Edifici l’Àgora, Plaça Cívica, despatx R/129.

Avisos:

  • Assessorament i acollida psicològica davant l’assetjament i les violències masclistes i lgbtifòbiques. L’adreça habitual està inoperativa, adreceu-vos al correu temporal indicat prèviament o ens podeu trucar o venir presencialment a despatx de l’Observatori.
  • Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere. Convocatòria oberta fins a nou avís. El procés d’inscripció i selecció resta aturat fins que no es restableixi l’e-formularis i el Campus virtuals. En cas de preguntes o dubtes adreceu-vos al correu temporal de l’Observatori.
  • Curs crèdits ECTS “Violències sexuals a la universitat: reconèixer i acompanyar”. Es portarà a terme amb normalitat, de forma presencial els dies 8, 15, 22 i 29 de novembre a la sala Polivalent de l’Edifici l’Àgora (pl. Cívica). Horari 14:30h a 17:30h. Inscripcions tancades.

Trobareu tota la informació actualitzada al web provisional de la UAB i al nostre perfil de Twitter i Instagram.