Fundació Autònoma Solidària (FAS)

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) és una entitat social universitària que té la missió de facilitar eines per contribuir a fer que la comunitat universitària formi part d’una ciutadania activa, crítica i agent de transformació social.

Per fer-ho, la FAS dissenya i executa projectes d’acció social universitària i de sensibilització i foment de l’esperit crític amb l’objectiu últim de generar un impacte social orientat a fomentar la justícia social i la millora de l’entorn i la qualitat de vida de les persones.

La FAS ha creat un espai web provisional per informar sobre les diferents propostes i projectes: https://uabfas.wordpress.com

Contacte:

fas@uab.cat / 935812485

Horaris oficines: De dilluns a dijous de 10 a 14h i de 15 a 17h i divendres de 10 a 14h.

Plaça Cívica – Bellaterra – Universitat Autònoma de Barcelona

A més, en aquesta secció es troben totes les adreces de contacte dels diferents programes.

Avisos:

  • Premis als millors TFG de desenvolupament sostenible. Ampliació de la convocatòria fins el 17 de desembre. Més informació.
  • Programes de voluntariat: les inscripcions per a apuntar-se a fer un voluntariat universitari estan obertes. Per a més informació dels programes i per a la inscripció aneu aquí.
  • Les activitats programades segueixen el seu curs, es poden consultar a l’agenda.
  • PIUNE, l’atenció a estudiants i professorat es pot consultar en aquest enllaç. (posar enllaç a la secció aquesta amb el canvi) https://www.uab.cat/fundacio-autonoma-solidaria-fas/

Es pot també seguir la informació actualitzada a les xarxes socials: facebook, twitter i instagram.