UAB

En el marc de l'inici del nou programa europeu d'investigació i innovació, Horitzó 2020, iniciem un cicle de jornades per oferir als investigadors i investigadores de la UAB un punt de trobada mensual en l'àmbit de la recerca internacional que facilitarà l'intercanvi de coneixements i experiències.

Per aquest motiu, us convidem a prendre un cafè junts en els "Research Espresso" que tindran lloc el primer dijous de cada mes a les 15.30 a la Sala d'estudis de la Plaça Cívica. La darrera sessió, del 3 de juliol, serà a les 11h.

Els "Research Espresso" volen ser un punt de trobada no només entre investigadors sinó entre tota la comunitat universitària. Les sessions s'organitzaran de la següent manera: durant els primers quinze minuts els assistents tindran l'oportunitat de fer networking abans de l'inici de la sessió, a continuació un convidat oferirà una xerrada d'aproximadament 30 minuts sobre un tema d'interès relacionat amb recerca internacional, finalment disposarem d'una hora per realitzar un col·loqui obert.

A continuació es detallen les sessions programades:

Per tal de registrar-vos, cal que envieu un correu electrònic a l’adreça següent:
opir@uab.cat