Actualitat

Facultat de Medicina de Bellaterra

La UAB reordena els seus estudis de Medicina

La UAB reordena els estudis de Medicina i incorpora a la seva oferta formativa les 60 places que, fins ara, s’impartien conjuntament amb la Universitat Pompeu Fabra a la Unitat Docent Parc de Salut Mar.

Enquestes d'avaluació docent

Enquestes d'avaluació del segon semestre

Ja estan en marxa les enquestes d'avaluació del segon semestre del curs 2020-2021 corresponents a l’actuació docent del professorat i a les assignatures / mòduls. Ambdues es poden respondre entre els mesos de maig i juliol.

OpenLab de la UAB

Jornada sobre ciència ciutadana a la UAB

La nova comunitat de pràctica de ciència ciutadana a la UAB organitza, el proper 22 de juny, una jornada sobre les iniciatives de ciència ciutadana oberta a tota la comunitat investigadora. L’objectiu és promoure la participació voluntària de la ciutadania en el procés científic.

Avisos

Atenció presencial a la Gestió Acadèmica

[14/06/2021]

A partir del 14 de juny l'horari d'atenció presencial a la Gestió Acadèmica serà de dilluns a divendres de 10h a 13:30h.

Atenció únicament amb cita prèvia per aquells tràmits que requereixin indispensablement de la presència de les persones interessades. La resta de tràmits es resoldran a través de correu electrònic: ga.medicina@uab.cat

Veure més avisos

Twitter

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina