Presentació

T’apassionen les arts escèniques? El màster universitari en Estudis Teatrals et brinda una plataforma per a la reflexió teòrica i la recerca de les arts escèniques des de múltiples perspectives metodològiques i enfocaments d’anàlisi.

T’interessa la investigació teatral? El màster, centrat en la recerca, consta de dues especialitats: Història i Teoria de les Arts Escèniques (estudis avançats sobre els discursos teòrics i historiogràfics sobre les arts escèniques) i Teoria i Pràctica dels Processos Creatius (els processos de creació a través de la pràctica).

Ets creador, professional o aficionat a les arts escèniques? El màster et garanteix l’adquisició d’uns coneixements amplis i diversos en l’àmbit dels estudis teatrals.

Vols rebre la formació dels millors especialistes en arts escèniques? El màster reuneix un equip docent, altament especialitzat, de la UAB, l’Institut del Teatre de Barcelona, la UPF i la UPC, molt vinculat a les arts escèniques, que inclou historiadors, crítics, dramaturgs i directors d’escena.

T’agradaria fer un doctorat en arts escèniques? El màster, de caràcter oficial, permet l’accés als estudis de doctorat de la UAB o de qualsevol altra universitat europea.

Sortides professionals

Investigació en arts escèniques, direcció escènica, docència, crítica teatral, gestió cultural, activitat dramatúrgica en empreses teatrals i espectacles, creació de materials divulgatius, documentació en entitats, empreses i grups teatrals, traducció en espectacles i mitjans audiovisuals, dinamització sociocultural, etc.

Horaris

Les classes tenen lloc de dilluns a dijous a la tarda, de 16:00 h. a 19:00 h. a la UAB, a l’ITB o a la UPF. El divendres a la tarda es reserva, si escau, per a activitats complementàries.

En aquest enllaç pots accedir als horaris per al curs 2019-20.

En aquest enllaç pots accedir als horaris per al curs 2020-21.

Interuniversitari

40 places

Presencial.


Règim d'estudi:
Temps complet.
Crèdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripció 10/01/2020
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.
Inici de curs 01/10/2019
Centre: Facultat de Filosofia i Lletres
https://www.uab.cat/lletres/
Idioma:Català (80%); Castellà (20%)
Universitat coordinadora:Universitat Autònoma de Barcelona
Universitats participantsUniversitat Pompeu Fabra
Institucions participants:Institut del Teatre de Barcelona

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://masters.filescat.uab.cat/muet/
http://www.institutdelteatre.cat/