Àrea de Gestió de les Persones

Notícies de personal


30-11-2021 – COMUNICAT DE LA VICEGERÈNCIA DE PERSONES

Us informem que, sobre la convocatòria de vaga del dia 30 de novembre de 2021 i atesa la situació actual motivada per l’atac informàtic, on gran part dels serveis corporatius de la UAB continuen sense funcionar, el sistema de seguiment de la vaga per a tot el PDI i tot el PAS serà el següent:

 • Tant el PDI com el PAS que s’adhereixin a la vaga del dia 30/11/2021 haurà d’enviar un correu electrònic a l’adreça vaga.pa@uab.cat. El termini per a comunicar l’adhesió a la vaga serà fins el divendres 3 de desembre.
 • Al correu electrònic hi hauran de constar les següents dades:
  • Cogonoms i nom
  • NIU
  • Col·lectiu (PAS o PDI)

CALENDARI LABORAL


16/11/2021 – CORREUS DE CONTACTE

Les comunicacions de contractació, pròrrogues, baixes i modificacions de contracte s’han d’enviar per correu electrònic a les adreces institucionals, que ja estan operatives:

Àrea de Gestió de Persones

Unitat de Personal Acadèmic de la UAB

Unitat de Nòmines

Unitat de Selecció

Unitat de Relacions Laborals


27/10/2021 – UNITAT DE NÒMINES

Us informen que la nòmina del mes d’octubre es farà efectiva el darrer dia laborable del mes amb el 0’9 % de l‘increment salarial del 2021 i els endarreriments corresponents, així com el pagament de la regularització en aplicació de l’acord de capítol VI del personal d’administració i serveis laboral.


Per raons derivades de l’atac informàtic que hem sofert, en aquesta nòmina no seran retribuïts els encàrrecs de col·laboració (art. 83), les dietes de desplaçament i manutenció, les altres gratificacions (com indemnitzacions per activitats formatives, indemnitzacions per assistències a concursos, ajuts de mobilitat no inclosos en el contracte, etc).


26-10-2021 – COMUNICAT DE LA VICEGERÈNCIA DE PERSONES

Informació relativa a la vaga del dia 28 d’octubre convocada per la CGT i CAU.

Benvolgudes, Benvolguts,

Us informem que, sobre la convocatòria de vaga del dia 28 d’octubre i atesa la situació actual motivada per l’atac informàtic, on gran part dels serveis corporatius de la UAB no estan funcionant, el sistema de seguiment de la vaga per a tot el PDI i tot el PAS serà el següent:

 • Tant el PDI com el PAS que s’adhereixin a la vaga del dia 28/10/2021 haurà d’enviar un correu electrònic a l’adreça vaga.pa@uab.cat. El termini per a comunicar l’adhesió a la vaga serà de 7 dies hàbils posteriors al dia de la vaga.
 • Al correu electrònic hi hauran de constar les següents dades:
  • Cogonoms i nom
  • NIU
  • Col·lectiu (PAS o PDI)

19-10-2021 – NOTA INFORMATIVA DE LA UNITAT DE SELECCIÓ

Davant de l’atac informàtic patit a la Universitat Autònoma de Barcelona el dia 11 d’octubre, el tribunal que ha de resoldre el procés de concurs – oposició per accedir a l’escala administrativa (subgrup C1) de la UAB, ha pres la decisió d’ajornar la realització del tercer exercici previst pel dissabte, 6 de novembre de 2021.

Un cop normalitzada la situació s’informarà de la nova data mitjançant una nova nota informativa a través d’aquest mateix canal.


L’Àrea de Gestió de les Persones informa de les següents vies de contacte:

Tota la informació sobre els processos de la UPAC es pot seguir al seu canal de Telegram: https://t.me/upacUAB