Coneixeu de ben aprop tot el que us ofereix la UAB!
UAB
Obertes les inscripcions a les
Jornades de Portes Obertes

Jornades de Portes Obertes

Els dies 6, 7 i 8 de febrer de 2018 hi haurà més de 200 xerrades repartides entre els diferents centres sobre els graus que oferim a la UAB, incloent-hi l'oferta de nous graus, a càrrec de professorat de la casa. És la millor manera de conèixer de primera mà de què va, com funciona... el grau que interessa a cada futur alumne. Inscripcions obertes.


Recordeu que a més de les Jornades de Portes Obertes hi ha altres activitats a les quals us podeu inscriure:

Visites al Campus

Visites al Campus

Visiteu la Universitat: els centres, el campus, els serveis... El plantejament d'aquestes visites és diferent de les Jornades de Portes Obertes: no es tracta d'apuntar-se a una xerrada sobre un grau, sinó de conèixer la UAB en un matí. Les inscripcions estaran obertes a partir del 15 d'octubre. Inscripcions obertes.

No podeu venir? La UAB us visita

Visites als centres de secundària

Si us resulta difícil venir a les activitats que fem al Campus de la UAB, no patiu! Un professor o professora de la Universitat visitarà el vostre institut o Ajuntament per explicar-vos-ho tot sobre els estudis que es fan a la UAB. S'ofereix una visió general de tot el que ofereix la UAB: els estudis, els campus, els serveis... si voleu conèixer a fons un grau en concret, us recomanem que ens visiteu durant les Jornades de Portes Obertes. Inscripcions obertes.

Dia de les famílies

Dia de les Famílies

El dissabte 5 de maig de 2018 obrim la universitat als futurs estudiants i les seves famílies perquè puguin conèixer els estudis, el Campus i els serveis que la Universitat posa al seu abast. Aquesta activitat està centrada en les facultats i els diferents graus que es pot cursar en cadascuna d'elles. És una bona oportunitat per descobrir un campus excepcional en companyia de la família. Les inscripcions s'obriran durant el més de gener. Més informació.


A banda d'aquestes quatre activitats, hi ha moltes més oportunitats de conèixer què s'hi fa a la UAB i a les diferents Facultats i Escola que la formen. Al nostre web trobareu tota la informació sobre les activitats del programa Visita la UAB.

I ja sabeu que al web de la UAB teniu informació detallada sobre tots els nostres graus, l'accés a la universitat, beques i molt més.

Tria futur, tria UAB.

Fins aviat!


UAB

Facebook UAB LinkedIn UAB Twitter UAB Google+ UAB
© Universitat Autònoma de Barcelona 2017

Si vols deixar de rebre informació per correu, fes clic aquí