Filosofia i Lletres

18/10/2021 – Triatge d’ordinadors a la Sala de Juntes. Hem habilitat un sistema de triatge d’ordinadors portàtils a la Sala de Juntes de la Facultat, de 9 a 19 h.


Benvolgudes i benvolguts,

Atesa la situació d’excepcionalitat produïda per l’atac informàtic a la UAB, recollim en aquesta pàgina les mesures que s’han pres a la Facultat de Filosofia i Lletres des de dimecres 13 d’octubre de 2021. La informació s’anirà actualitzant a mesura que evolucioni la situació i es vagi recuperant la normalitat.

La Facultat de Filosofia i Lletres també penja els seus comunicats als perfils de Twitter i Instagram. Seguiu-nos per estar informades/ts de les novetats!

Recordeu també que a les xarxes socials de la Facultat de Filosofia i Lletres trobareu la informació sobre els actes institucionals i activitats culturals del Centre.

Twitter: @LletresUAB

Instagram:  @uablletres


18/10/2021. Recull de comunicats i avisos emesos la setmana de l ’11 al 15 de l’octubre de 2021 i actualització d’instruccions.

DOCÈNCIA A LES AULES

 • Tota la docència de grau és presencial des del dia 4 d’octubre. Les classes es realitzen a l’aula habitual. Podeu consultar l’aulari a l’Slipi.
 • Els ordinadors de cada aula estaran encesos o els podrà encendre el professor/a. Cal mantenir tots els ordinadors físicament desconnectats del cable de xarxa.
 • El professorat pot projectar a la pantalla a través del canó a través d’un dels procediments següents:

-A través de l’ordinador de l’aula: cal portar un pen-drive amb tota la informació que es necessiti en les properes classes. En la mesura del possible el millor seria poder tenir un USB amb tota la informació que preveiem utilitzar aquests dies i no fer-lo servir per a res més (no tornar a posar-lo en un altre ordinador per agafar més informació o per intentar formatejar-lo).

-Connectant un ordinador personal (en mode avió) al canó. Es pot fer a través d’un cable VGA. A l’Slipi disposem de cables d’adaptació VGA-HDMI. A l’Slipi disposem, en canvi, de pocs cables d’adaptació per a MAC.

 • El professorat que tingui qualsevol incidència a l’aulari (dirigida a l’Slipi o a Gestió Acadèmica), ha d’adreçar-la en paper a l’Slipi, des d’allà es derivarà on calgui per resoldre-la el més aviat possible.
 • L’alumnat pot adreçar les incidències a l’Slipi (en relació a l’aulari) i al deganat (qüestions sobre la docència), des d’on es derivaran on calgui per resoldre-les el més aviat possible.

LLIURAMENTS DE PROVES

 • El deganat de la Facultat de Filosofia i Lletres, tal i com va informar a la JP de 13/10/2021, ha resolt ajornar els terminis de lliurament de proves en línia previstos per la setmana del 11/10/2021 al 15/10/2021 en què el Campus Virtual ha estat inoperatiu. El professorat haurà de comunicar a l’alumnat la nova data d’entrega i demanar els lliuraments en paper o en un sistema alternatiu si en la nova data encara no està en actiu el Campus Virtual.
 • Les dates de lliuraments a partir del 18 d’octubre es poden mantenir però cal que, mentre el Campus Virtual no estigui actiu, el professorat informi a l’alumnat del sistema de lliurament previst.

COMUNICACIÓ AMB EL PROFESSORAT

 • La comunicació del deganat amb el professorat es farà a través de les direccions i coordinacions de grau i de màster, que han de fer extensiva la informació al professorat de les titulacions. Els professors/es també poden adreçar consultes al nou correu del deganat que s’ha habilitat.

COMUNICACIÓ AMB L’ALUMNAT

 • La comunicació del deganat amb l’alumnat es farà a través de les delegades i dels delegats de cada grau. Estem recollint les seves adreces de mails no UAB per poder establir un canal de comunicació directe.
 • Ens comuniquem també amb l’Assemblea d’estudiants (disposem de la seva adreça no UAB).
 • L’alumnat també pot adreçar consultes al professorat present a les aules, a les coordinacions i al deganat en el nou correu que s’ha habilitat (deganat.lletres.uab@gmail.com).
 • Cal que cada professor/a recordi als seus estudiants les hores de tutoria presencials per tal que l’alumnat pugui contactar-hi fàcilment.

COMUNICACIÓ AMB EL PAS

 • L’Administració de Centre centralitzarà la comunicació amb el PAS a través de la seva adreça de correu habitual.

ÚS DELS ORDINADORS DE LA UAB (DESPATXOS I PORTÀTILS UAB DE PROFESSORAT)

 • Manteniu desconnectat el cable de connexió a la xarxa (Ethernet) en els despatxos.
 • Seguiu les indicacions dels comunicats de la UAB pel que fa als equips UAB. Recordeu que no s’han de connectar a cap xarxa, ni corporativa ni personal, fins que no s’hagi passat l’eina de triatge que estarà disponible a partir de dilluns 18 d’octubre.

CONTACTES:

Deganat de Filosofia i Lletres: deganat.lletres.uab@gmail.com. Tel. 93 581 16 07 (de 9h a 16h)

Gestió Acadèmica: La Gestió Acadèmica es manté oberta per a consultes a través del correu electrònic habitual, ga.lletres@uab.cat i al telèfon d’atenció 93 581 17 58. De moment no es poden realitzar tràmits ni registres que impliquin consulta dels expedients electrònics dels estudiants, però sí es poden recollir títols prèviament sol·licitats. Atenció presencial sense cita prèvia de 10h a 13h i de 16h a 19h.  

Administració de Centre: ad.lletres.psicologia@uab.cat

Slipi: Atenció presencial de 9 h a 21 h.