Visita la UAB

T’expliquem les primeres novetats de les activitats previstes pel 2022 mentre treballem per recuperar el web de la UAB, on aviat trobaràs molta més informació.

Visites als centres de secundària (febrer a maig del 2022)

T’agradaria que una professora o professor de la UAB visiti el teu centre de secundària per explicar a la teva classe els graus de la Universitat i els serveis del campus? T’oferim sessions en modalitat presencial o online a Catalunya i en modalitat online a les Illes Balears, País Valencià, Franja de Ponent, Andorra i Catalunya Nord.

Per sol·licitar-ne una, escriu-nos a promocio.visites.centres@uab.cat

Visites al campus (del 15 de febrer a maig del 2022)

Vine amb la teva classe a visitar la UAB. T’oferim una visita guiada per explicar-te’l en primera persona, amb guies que són estudiants de grau ara mateix a la Universitat i que us faran una passejada pels millors indrets del campus.

Oferim visites d’1 hora, a les 10h o bé a les 11:30h. Les oferim de dilluns a divendres, amb inscripció prèvia, per a grups classe de màxim 30 persones. Està orientada a grups de batxillerat i cicles formatius de grau superior, però també us hi podeu apuntar si sou grups de 3r o 4art d’ESO.

Inscripcions obertes!

Tens dubtes? Escriu-nos a visites.campus@uab.cat

Jornades de Portes Obertes (2 i 3 de febrer, presencials; 4 de febrer, online)

Reserva’t la data! Les Jornades de Portes Obertes de la UAB seran els propers 2, 3 i 4 de febrer. Dimecres 2 i dijous 3 de febrer les farem presencials, al campus de la UAB. Divendres 4 seran online, per si no pots venir presencialment i per aprofitar totes les coses bones que hem après d’Internet durant la pandèmia.

Properament obrirem el formulari d’inscripció.

Dubtes?

Som especialistes en resoldre dubtes sobre les activitats d’orientació i de promoció de la UAB 🙂 Si tens qualsevol dubte, escriu-nos a promocio@uab.cat