llibre Estrella Barrio Nova publicació sobre Responsabilitat Social Corporativa de la professora Estrella Barrio
La professora Estrella Barrio presentarà el seu llibre Responsabilidad Social Corporativa. De la noción a la gestión. el proper divendres 5 d’abril, a les 15h, a l’aula 7 de la Facultat de Ciències de la Comunicació.
[+]
Barcelona Shopping and Shooting VI Concurs Bcn Shopping&Shooting: Concurs de curts ràpids de BCN
5 dies per fer un curt de 5 minuts amb una paraula clau i una botiga protagonista.
[+]
conjunt activitats 2a quinzena març Setmana plena d’activitats en el Departament!
La pròxima setmana, visitaran el Grau de Publicitat i Relacions Públiques, la responsable de nutrició de Nestlé Espanya, Laura González, la directora creativa Patrícia Luján, el divulgador científic Dani Jiménez, i per últim, Alexandra Garrido i Isidre Ramos, membres del Departament de Comunicació de TVE Catalunya.
[+]
software antiplagi La Facultat oferirà un curs intensiu del programa Urkund, una eina antiplagi
El software Urkund és una eina antiplagi amb la que compta la Universitat per detectar casos de plagi en treballs del nostre alumnat (TFG, TFM, altres treballs, ...). S'ofereixen dues sessions, una de matí i una de tarda, per tal de fer-lo més accessible a tot el professorat.

  [+]
Xerrada Victor Roco Xerrada: Innovació en la comunicació d'una marca de automoció Xerrada a càrrec de Víctor Ronco, advertising innovation & Digital Transformation manager de Skoda, a les 15.00 h el dia 28 de febrer a l'Aula 15 de l'Aulari Central.

[+]
El Máster DCEI finaliza su 24ª edición con la presentación pública de los proyectos finales de sus a El Màster DCEI finalitza la seva 24ª edició amb la presentació pública dels projectes finals del seu alumnat
El passat 12 de febrer, a l’Escola de Postgrau de la UAB, els i les estudiants de la 24ª edició del Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional, del Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual, van presentar els seus projectes finals de Màster.

[+]
Doctorands 1r any Els Doctorands del Programa del Doctorat de Comunicació Estratègica, Publicitat i RP assisteixen als Cursos d’especialització Metodològica
Al finalitzar la seva Tesis, els doctorands hauran d’haver assistit a 60 hores de cursos especialitzats en metodologia i investigació.

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   
+34 93 581 15 29

d.publicomarrobauab.cat

 

 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona