IMG_ECPI Exposició sobre la història de la infermeria: Visibilitat de la infermeria al llarg de la història
Els estudiants de l'assignatura d'Evolució de Cures i Pensament Infermer del 1r curs del Grau en Infermeria han creat uns pòsters sobre el rol del professional de la infermeria al llarg de la història, i del 2 al 26 d'abril estaran exposats al vestíbul de la UDCMB de la Facultat de Medicina amb l'objectiu de donar visibilitat a la professió.
[+]
IMG_Leyva_Moral El doctor Juan Manuel Leyva Moral ha estat nomenat professor lector del Departament d'Infermeria
El concurs per a la provisió d'una plaça de professor lector en règim de contracte laboral de caràcter temporal va tenir lloc durant el mes de gener.
[+]
IMG EP Masters i Postgraus 2013-14 Acte d'entrega 2ª Edició dels Premis a Treballs de Fi de Grau sobre desenvolupament sostenible i justicia global
El proper dimarts 29 de gener a les 12:30 a la Sala Teatre (Plaça Civica de la UAB), la Fundació Autònoma Solidaria, en el marc del projecte d'Educació per al Desenvolupament a la Universitat, realitzarà la segona entrega de premis als TFG per a la transformació social.
[+]
Tesi Doctoral Lectura Tesis Doctoral de Nina Granel Giménez El dijous 20 de desembre tindrà lloc la lectura de la tesi doctoral de Nina Granel Giménez, professora del Departament d'Infermeria.

[+]
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona