IMG EP Masters i Postgraus 2013-14 El treball Percepciones enfermeras sobre el cuerpo del paciente renal, de Guillermo Pedreira, Maria Patricia Aguayo y Ernestina Junyent, ha rebut la beca Jandry Lorenzo 2018 de la SEDEN

El treball Percepciones enfermeras sobre el cuerpo del paciente renal, de Guillermo Pedreira, Maria Patricia Aguayo y Ernestina Junyent, ha rebut la beca Jandry Lorenzo 2018 de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica (SEDEN) 

[+]
IMG_Ariadna_Tigri Es lliuren els premis als millors TFG amb perspectiva de gènere
El treball de fi de grau titulat "Vivències de les dones víctimes de violènia masclista sobre l'atenció sanitària rebuda" de la estudiant del Grau en Infermeria (promoció 2014-2018), Ariadna Tigri Satinya, i tutoritzat pel Dr. Juan Manuel Leyva, ha guanyat el premi al millor Treball de Fi de Grau amb perspectiva de gènere dins la Facultat de Medicina.
[+]
IMG_Maria_Garro Premis Fundació Vila Saborit
Maria Garró ha quedat finalista a la convocatòria de premis Fundació Vila Saborit
[+]
IMG EP Masters i Postgraus 2013-14 Màster en Cures d'Infermeria a Persones Afectades per Cremades i per Ferides Cròniques: Abordatge integral
El Departament d'Infermeria ofereix un nou Màster Propi en Cures d'Infermeria a Persones Afectades per Cremades i per Ferides Cròniques: Abordatge integral.
[+]
IMG_FORMACIO_CLINICS Formació per a tutors i tutores de Practicum

El Departament d’Infermeria organitza una formació adreçada al professorat associat clínic que tutoritza estudiants del Grau d'Infermeria en els diferents serveis de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

[+]
IMG Jornada sobre salut Jornada sobre salut en la comunitat gitana

El divendres 19 d'octubre, la Facultat de Medicina de la UAB acollirà la jornada de salut "Aprendiendo a cuidar", organitzada conjuntament per la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) i l'Associació Gitana UNGA.


 

[+]
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona