Estudiants Amb un 13'566, Física i Matemàtiques torna a tenir la nota de tall més alta de Catalunya

Com en els anys anteriors, el Grau en Física i Grau en Matemàtiques de la UAB ha obtingut la nota de tall més alta del sistema universitari català (un 13,566 sobre 14) en la primera assignació de places per al curs 2021-2022.

[+]
Patró en la nanoescala / patrón en la nanoescala El projecte NFFA posa a l'abast serveis cientificotècnics d'arreu d'Europa

La UAB, per mitjà del Servei de Microscòpia, forma part del projecte europeu NFFA, que posa a l’abast del personal investigador tot un conjunt de serveis cientificotècnics d’arreu d’Europa. El termini per enviar sol·licituds està obert fins al proper dia 1 de setembre.

[+]
Muntatge experimental / montaje experimental Observen ones tèrmiques en materials semiconductors

Un estudi de l'ICMAB i del Departament de Física de la UAB informa, per primera vegada, de la inesperada observació d'ones tèrmiques en germani, un material semiconductor. La descoberta podria permetre una millora significativa del rendiment dels dispositius electrònics en un futur no gaire llunyà.
 

[+]
Estudiants clasificats a la Preliminar Plancks / estudiantes clasificados en la preliminar Plancks Estudiants de Física+Química, guanyen les Preliminars de Plancks 2021 

Quatre estudiants del doble grau de Física i Química de la UAB s’han proclamat guanyadors absoluts a les Preliminars de PLANCKS, una competició internacional de física teòrica. Serà un dels dos únics equips de l’Estat que competirà a nivell internacional a la final de maig.

[+]
Konrad Eiler Konrad Eiler, distingit per l'Acadèmia Europea de Tecnologia de Superfície

L'estudiant de doctorat, que desenvolupa la seva tesi al Departament de Física sota la direcció d’Eva Pellicer i Jordi Sort, ha guanyat el Schwäbisch Gmünd Prize for Young Scientists que atorga l’EAST.

[+]
Poster Virtual Days La UAB reobre tots els serveis dels campus

La UAB reobre tots els serveis dels campus a partir del dia 6 de juliol, amb la reincorporació progressiva de tot el personal organitzat en torns per tal de garantir la salut dels treballadors en relació a la covid-19.

[+]
IMG_Noticia_280219_SerraHunterProgramme2019 Convocatòria Programa Serra Húnter 2019 El programa Serra Húnter ha fet pública l'oferta de places de professorat de les universitats catalanes. [+]
play play
El Grau de Física de la Universitat Autònoma de Barcelona Materials nanoporosos
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona