Bio-based Innovation Student Challenge - Europe 2023 (BISC-E2023)

La Unió Europea convoca concurs: Bio-based Innovation Student Challenge - Europe 2023 (BISC-E2023), per estudiants de graus universitaris. 

[+]
El co-compostatge com a eina de valorització de residus agrícoles

Un dels principals problemes a superar encara en el tractament de residus orgànics per obtenir compost és aconseguir que les mescles dels diferents tipus de residus que es fan servir permetin dur a terme un procés efectiu de co-compostatge per obtenir un producte òptim. Investigadors de la UAB han comprovat que el compost que resulta de la barreja de residus d’origen agrícola i ramader pot ser una bona solució.

[+]
Columnes UAB Convocatòria Serra Húnter

Oferta de contractació, 2ª convocatòria 2022, Universitat Autònoma de Barcelona Programa SERRA HÚNTER

[+]
Fotografia lliurament del premi Marc Jurkiewicz millor estudiant de les enginyeries de l¿àmbit industrial

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN) lliura el premi al millor estudiant de les enginyeries de l’àmbit industrial de la promoció 2020-21 a Marc Jurkiewicz Cortada (Grau en Enginyeria Química).

[+]
Image of teh Thesis Defensa de la Tesi Doctoral d'Arnau Boix

El dia 11 de Juliol presentarà la Tesi Doctoral Arnau Boix Besora desenvolupada en el grup de Grup d'Enginyeria de Bioprocessos i Biocatàlisi Aplicada.

 

 

[+]
Researchers of the OXIPRO project La UAB participa en el projecte Europeu OXIPRO desenvolupant productes més eco-sostenibles

El grup d’Enginyeria de Bioprocessos i Biocatàlisi Aplicada del Departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental de la UAB és un dels participants del projecte OXIPRO, que te com a objectiu contribuir al desenvolupament de processos més “verds” en la indústria tèxtil.

[+]
Enginyeria metabòlica de llevats per a la producció de bioplàstics

La biotecnologia és clau per poder implementar un model d’economia circular i assolir un desenvolupament sostenible i independent del petroli. Un projecte del Grup de Recerca ENG4BIO ha construït, mitjançant enginyeria metabòlica, un llevat capaç de convertir el glicerol cru, un residu de la producció de biodièsel, en àcid 3-hidroxipropiònic, un precursor per a la síntesi de bioplàstics.

[+]
play play
Enginyeria Enzimàtica

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament d'Enginyeria Química
Escola d'Enginyeria. Edifici Q
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 10 18

d.eng.quimica.biologica.ambientalarrobauab.cat

 

 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona