Defensa de la Tesi de Borja Solís Duran

El dia 15/10/2021, presentarà la seva Tesi Doctoral Borja Solís Duran, desenvolupada en el grup Grup de Tractament Biològic d'Efluents Líquids i Gasosos. Eliminació de Nutrients, Olors i Compostos Orgànics Volàtils del Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental.

[+]
Defensa de la Tesi de Jesús Lavado García

El dia 6/10/2021, presentarà la seva Tesi Doctoral Jesús Lavado García, desenvolupada en el grup Grup d’Enginyeria Cel·lular i Tissular

[+]
Defensa de la Tesi de Kaidi Hu

El dia 23/7/2021, presentarà la seva Tesi Doctoral Kaidi Hu, desenvolupada en el grup de Grup de Bioegradació de Contaminants Industrials i Valorització de Residus.

[+]
CarlesSola La Xarxa Vives atorga la Medalla d'Honor a Carles Solà

La Xarxa Vives d’Universitats lliurarà la Medalla d'Honor al químic i exrector de la UAB Carles Solà en un acte que tindrà lloc el 2 de juliol, a les 12 h, i que es podrà seguir en directe.

[+]
Defensa de la Tesi de Cecilia Polizzi

El proper dia 17 de juny, presentarà la seva Tesi Doctoral Cecilia Polizzi, desenvolupada entre el grup GENOCOV del Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental i la Universitat de Florencia.

[+]
Premi Sant Jordi Natalia Blázquez Reconeixement al treball de Natàlia Blázquez als Premi Sant Jordi 2021 de l'Institut d'Estudis Catalans

L'Institut d'Estudis Catalans (IEC) ha atorgat el premi Rafael Campalans de Ciències de l'Enginyeria a Natàlia Blázquez Pallí, pel treball realitzat durant la seva tesi doctoral titulada "Avaluació de la viabilitat de les estratègies de bioremediació en aqüífers contaminats amb dissolvents clorats".

[+]
RectorJavierLafuente El catedràtic d'enginyeria química Javier Lafuente, elegit nou rector de la UAB

El catedràtic d'enginyeria química, Javier Lafuente, ha estat elegit nou rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a les eleccions que han tingut lloc, per votació electrònica, els dies 27 i 28 d’octubre.

 
[+]
play play
Enginyeria Enzimàtica

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament d'Enginyeria Química
Escola d'Enginyeria. Edifici Q
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 10 18

d.eng.quimica.biologica.ambientalarrobauab.cat

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona