cartell beques ICTA L'ICTA ofereix cinc places per a investigació post-doctoral

L'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals-UAB  busca 5 becaris postdoctorals per treballar en temes de recerca relacionats amb l’oceà i els sistemes d’ús del sòl, ciutats, patrons de producció i consum i polítiques transformadores fins el 30 d'abril. 

[+]
setmana sostenible Arriba la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB

Arriba a la UAB l'onzena edició de la Setmana Saludable i Sostenible (SIS), que tindrà lloc del 12 al 16 d'abril. El metereòleg Francesc Mauri inaugurarà la Setmana amb una xerrada sobre el canvi climàtic. Altres xerrades, tallers i activitats físiques, relacionades amb la nostra salut i el nostre entorn, tindran lloc durant aquests dies (la majoria virtual i dues d'elles presencials).

[+]
Cristian Moyano Defensa Tesis Defensa de la Tesis Doctoral "¿Los límites de la igualdad de capacidades: de la ganadería intensiva a la renaturalización"

El dia 14 d'abril a les 16 h té lloc la defensa de la tesis doctoral de l'investigador Cristian Moyano Fernández, sota el títol “Los límites de la igualdad de capacidades: de la ganadería intensiva a la renaturalización".

[+]
proteccio ciencies ambientals El Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya presenta el nou catàleg de formació

Sota el lema "forma't per a la emergència climàtica i la transició ecològica", el Col·legi Oficial d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) ofereix una proposta de formació en diferents formats i temàtiques. 

[+]
transformacions agraries i canvi climatic Lectura de la Tesi Doctoral "Transformaciones agrarias, cambio climático y energía"

El dia 22 de desembre en José Luis Martínez, professor d'Economia Ambiental dels Recursos Naturals del Grau de Ciències Ambientals de la UAB, presentarà la seva tesi doctoral. 

[+]
cartell videoconferencia canvi climatic Seminari “Economic impacts of tipping points in the climate system”

El proper 25 de novembre tindrà lloc de forma virtual el seminari “Economic impacts of tipping points in the climate system” a càrrec de Thomas Stoerk de la London School of Economics. 

[+]
Parlament Europeu Trobada de premsa online amb Jytte Guteland sobre la Llei del Clima i neutralitat climàtica

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza aquest dijous, 19 de novembre, de 16.00 a 17.00h, una roda de premsa telemàtica, a través de l'aplicació Zoom, amb l'eurodiputada sueca Jytte Guteland (S&D), ponent de l'informe sobre la Llei Europea del Clima, que busca reduir un 60% les emissions per al 2030 i la neutralitat climàtica per a 2050. La trobada es desenvoluparà amb interpretació simultània anglès-castellà a través de la plataforma Zoom.

[+]
play play
Ciències Ambientals a la UAB
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona