proteccio ciencies ambientals El Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya presenta el nou catàleg de formació

Sota el lema "forma't per a la emergència climàtica i la transició ecològica", el Col·legi Oficial d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) ofereix una proposta de formació en diferents formats i temàtiques. 

[+]
transformacions agraries i canvi climatic Lectura de la Tesi Doctoral "Transformaciones agrarias, cambio climático y energía"

El dia 22 de desembre en José Luis Martínez, professor d'Economia Ambiental dels Recursos Naturals del Grau de Ciències Ambientals de la UAB, presentarà la seva tesi doctoral. 

[+]
cartell videoconferencia canvi climatic Seminari “Economic impacts of tipping points in the climate system”

El proper 25 de novembre tindrà lloc de forma virtual el seminari “Economic impacts of tipping points in the climate system” a càrrec de Thomas Stoerk de la London School of Economics. 

[+]
Parlament Europeu Trobada de premsa online amb Jytte Guteland sobre la Llei del Clima i neutralitat climàtica

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza aquest dijous, 19 de novembre, de 16.00 a 17.00h, una roda de premsa telemàtica, a través de l'aplicació Zoom, amb l'eurodiputada sueca Jytte Guteland (S&D), ponent de l'informe sobre la Llei Europea del Clima, que busca reduir un 60% les emissions per al 2030 i la neutralitat climàtica per a 2050. La trobada es desenvoluparà amb interpretació simultània anglès-castellà a través de la plataforma Zoom.

[+]
Article publicat a l'ARA Article publicat a l'Ara, "El planeta: ni teu, ni meu, sinó per a tots"

El professor i membre del Fòrum Global de l'ONU, Martí Boada, ha publicat un article al diari Ara, titulat "El planeta: ni teu, ni meu, sinó per a tots", que es reproduirà a continuació.

[+]
Imatges poesia Martí Boada El professor Martí Boada comparteix amb el Grau de CCAA la seva afició a la poesia

El professor Martí Boada ha decidit compartir amb nosaltres, el Grau de Ciències Ambientals, la seva afició a la poesia i a l'escultura natural, coneguda també com a "Forest Art". Esperem que us agradin els dos poemes que compartim amb vosaltres. Gràcies Martí per fer-nos partícips de la teva sensibilitat artística envers el medi ambient.

[+]
Imatge il·lustrativa del Dijous de la Ciència "La geoinformació per a modelar el món real. Quins desafiaments comporta?"

La Secció de Ciències i Tecnologia de l'Institut d'Estudis Catalans ofereix el cicle Dijous de ciència, en què Xavier Pons impartirà la conferència "La geoinformació per a modelar el món real. Quins desafiaments comporta?".

[+]
play play
Ciències Ambientals a la UAB
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona