Article publicat a l'ARA Article publicat a l'Ara, "El planeta: ni teu, ni meu, sinó per a tots"

El professor i membre del Fòrum Global de l'ONU, Martí Boada, ha publicat un article al diari Ara, titulat "El planeta: ni teu, ni meu, sinó per a tots", que es reproduirà a continuació.

[+]
Imatges poesia Martí Boada El professor Martí Boada comparteix amb el Grau de CCAA la seva afició a la poesia

El professor Martí Boada ha decidit compartir amb nosaltres, el Grau de Ciències Ambientals, la seva afició a la poesia i a l'escultura natural, coneguda també com a "Forest Art". Esperem que us agradin els dos poemes que compartim amb vosaltres. Gràcies Martí per fer-nos partícips de la teva sensibilitat artística envers el medi ambient.

[+]
Imatge il·lustrativa del Dijous de la Ciència "La geoinformació per a modelar el món real. Quins desafiaments comporta?"

La Secció de Ciències i Tecnologia de l'Institut d'Estudis Catalans ofereix el cicle Dijous de ciència, en què Xavier Pons impartirà la conferència "La geoinformació per a modelar el món real. Quins desafiaments comporta?".

[+]
Logotip COAMB Novetats en l'Escola de Formació del COAMB

El COAMB ofereix novetats, dos cursos online i una xerrada, en el Butlletí de la seva Escola de Formació previstes per aquest mes de juny. 

[+]
Imatge representativa de l'època preindustrial britànica en que es centra l'estudi "Assessing Climate Impacts on English Economic Growth (1645-1740): an Econometric Approach"

Climatic Change ha publicat un nou article, en el número 2 del volum 160, titulat "Assessing Climate Impacts on English Economic Growth (1645-1740): an Econometric Approach", sobre el creixement econòmic preindustrial britànic tenint en compte els factors ambientals, que han sigut ignorats en la majoria d'estudis tradicionals.

[+]
Imatge referent al curs Petjada de Carboni i Petjada Hídrica El COAMB presenta novetats en el Butlletí de Formació El COAMB (Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya) ha presentat dos nous cursos de la seva Escola de Formació, previstos pel mes de març. 

  [+]
Cartell de l'EcoFira 2020 Torna l'EcoFira a la UAB Ja tenim aquí l'EcoFira2020! Aquest any, l'Assemblea Ecologista i Dinamització han organitzat un espai enterament dedicat a ensenyar les alternatives al consum i al capitalisme salvatge que han consumit el planeta. L'EcoFira tindrà lloc el 18 de març de 12 h a 16 h a la Plaça Cívica.  [+]
play play
Ciències Ambientals a la UAB
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona