Facultat de Traducció i Interpretació

08/11/2021 Nou comunicat sobre Intercanvis 2022/2023

A continuació trobareu la presentació de la reunió d’Intercanvis del passat 29 d’octubre. Tingueu en compte els següents canvis (ja incorporats a la presentació):

 • La convocatòria 2022/23 finalment es farà conjunta tant per l’UAB Exchange Programme com per l’Erasmus
 • S’ajorna el termini de sol·licitud fins al gener de 2022, les dates previstes van són del 17/01/22 al 23/01/22.
 • Es mantenen les “Jornades de la UAB al Món” previstes  per aquesta setmana, entre el 8 i el 10 de novembre (més informació aquí)


25/10/2021 INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT
Convocatòria única general del Programa Erasmus+ i de l’UAB Exchange Programme per a la mobilitat d’estudiants de grau i de màster per al curs 2022/2023, en la modalitat d’estudis.

Farem una sessió informativa, adreçada a tots els estudiants de la nostra Facultat interessats a marxar de mobilitat el curs acadèmic 2022/2023, aquest divendres dia 29 d’octubre, a les 13:00h, a l’Aula 004.

El dia 29 segurament disposarem d’informació nova.

Consulteu l’espai de l’Àrea de Relacions Internacionals per als darrers avisos.


13/10/2021 – Comunicat Deganat Facultat de Traducció i Interpretació

Benvolgudes, benvolguts,

En el context de l’atac informàtic que estem patint i a partir de les diferents instruccions i recomanacions que hem rebut fins ara, us informem que demà dimecres reprenem les classes de teoria de forma habitual. Això no aplica a les pràctiques en aules informatitzades que, de moment, no es podran utilitzar fins a nou avís. Tampoc en forma remota. Us demanem que tingueu en compte les següents consideracions: 

AULES

 • Abans d’engegar el l’ordinador de l’aula, comproveu que està desconnectat de la xarxa (cable gris amb jack connexió de telèfon).
 • Els ordinadors de les aules poden executar l’Office i l’Acrobat en local (podreu obrir arxius PowerPoint i pdf).
 • Si porteu el vostre portàtil personal a l’aula, el podeu connectar al canó a través de connectors VGA o HDMI. L’SLIPI té alguns (pocs) cables HDMI. Si en teniu, porteu-lo a l’aula.
 • Cada professor haurà de reiniciar l’ordinador de l’aula en iniciar la classe (d’aquesta manera, s’eliminen els fitxers maliciosos i si s’ha connectat algun pendrive infectat, s’evitarà la seva propagació). Per tant, es recomana que les classes acabin uns deu minuts abans de l’hora habitual.
 • A les aules d’interpretació les cabines funcionen tret de la possibilitat de desar arxius i recuperar enregistraments. Aquesta funció requereix de la xarxa, i ara està desactivada.
 • Els horaris de totes les titulacions estan penjats al vestíbul de la Facultat.

PROFESSORAT

 • Totes els accessos que requereixen autenticació estan aturats (mail, Teams, VPN, Eduroam, etc.). Per tant, la xarxa wifi no funciona.
 • Quant als ordinadors dels despatxos:
  • Si no el vau obrir el dilluns 11 d’octubre, abans d’engegar-lo, desconnecteu el cable de connexió a la xarxa (Ethernet).
  • En cas que el dilluns 11 d’octubre tinguéssiu l’ordinador connectat a la xarxa UAB i heu detectat la presència de fitxers amb extensions *.uab o *.readme, el millor és no fer servir aquest ordinador fins que arribin noves instruccions (contacteu amb el CAS al 2100).
  • En cas que el dilluns 11 d’octubre tinguéssiu l’ordinador connectat a la xarxa UAB i no heu detectat la presència de fitxers amb extensions *.uab o *.readme, el millor és engegar-lo fora de xarxa, gravar el que necessiteu en un pendrive i tornar-lo a tancar. Vigileu amb aquest pendrive; podria ser infecciós. No feu servir aquest ordinador fins que arribin noves instruccions.
 • No teletreballar amb els ordinadors connectats en remot a la xarxa UAB.
 • Us demanem que prorrogueu les dates límit de les entregues online dels alumnes, almenys fins que la xarxa torni a estar operativa.

CONTACTE

La Facultat de Traducció i Interpretació comparteix informació amb la comunitat a través de diversos canals:

Convidem a l’alumnat, el professorat i el PAS de la Facultat a seguir les novetats a través del canal de Telegram o, en el seu defecte, de les xarxes socials del centre.