Facultat de Psicologia


22/11/2021 – Calendari de modificació de matrícula i canvi de grup de pràctiques per al segon semestre


22/11/2021 – HORARIS de GRAUS i MÀSTERS OFICIALS del SEGON SEMESTRE – FACULTAT de PSICOLOGIA

Horaris grau en Psicologia 1r curs 2n semestre
Enllaç al document
Horaris grau en Psicologia 2n curs 2n semestre
Enllaç al document
Horaris grau en Psicologia 3r curs 2n semestre

Enllaç al document
Horaris grau en Psicologia 4t curs 2n semestre
Enllaç al document

Horaris grau en Logopedia 2n semestre
Enllaç al document

Horaris MO MIPE
Enllaç al document

Horaris MO MUPGS
Enllaç al document

Horaris MO Recerca Clínica i Salut
Enllaç al document

Horaris MO Recerca Psicologia de l’Esport i Activitat Física
Enllaç al document

Horaris MO Recursos Humans
Enllaç al document

Horaris MO Trastorns Comunicacio i Llenguatge
Enllaç al document

Horaris MOP Recerca i Int. Psicosocial – Intervenció
Enllaç al document

Horaris MOP Recerca i Int. Psicosocial – Recerca
Enllaç al document


22/11/2021 – MÀSTER UNIVERSITARI EN PSICOLOGIA GENERAL SANITÀRIA (MUPGS)

Consulteu la llista de places vacants, per realitzar les pràctiques curriculars externes, i sol·liciteu l’assignació d’una plaça (2n termini).

IMPORTANT:

Termini: 23 de novembre.

Utilitzeu el formulari corresponent.

Lloc de lliurament: Gestió Acadèmica de la Facultat de Psicologia.


22/11/2021 – SOL·LICITUD DE RESERVES D’ESPAIS

Formularis per fer la sol·licitud de reserva.  Un cop omplert s’ha d’enviar a l’slipi per correu-e (no en paper) a l’adreça slipi.lletres.psicologia@uab.cat


19/11/2021ACTUALITZACIÓ d’HORARIS i AULES a PARTIR de la SETMANA 12

Aquests horaris i aulari poden patir modificacions segons la disponibilitat d’espais. Pareu atenció a les actualitzacions setmanals.  

CALENDARI ACADÈMIC


16/11/2021 – INFORMACIÓ SOBRE MOBILITAT de la FACULTAT de PSICOLOGIA

Consulteu la presentació utilitzada a la reunió sobre intercanvis realitzada el passat dilluns 15 de novembre a la Facultat. Trobareu informació sobre sol·licitud i tràmits, calendaris, destins i dades de contacte.


15/11/2021 – MÀSTER UNIVERSITARI EN PSICOLOGIA GENERAL SANITÀRIA (MUPGS)

Consulteu la resolució de l’assignació de places per realitzar les pràctiques curriculars externes (1r termini).

IMPORTANT:

Cal ACCEPTAR o bé RENUNCIAR a la plaça assignada (per poder continuar en el procés d’assignació de plaça). Utilitzeu el formulari corresponent.

Termini: 17 i 18 de novembre.

Lloc de lliurament: Gestió Acadèmica de la Facultat de Psicologia.


10/11/2021 – ADRECES CORREU ALUMNAT

A l’inici d’aquest curs 2021-2022, l’alumnat va ser informat del canvi d’adreça electrònica, ja que aquesta passava de ser @e-campus.uab.cat a @autonoma.cat. No obstant això, el professorat segueix rebent molts correus des d’ @e-campus.uab.cat. Us recordem que aquesta adreça serà inutilitzada quan es restauri l’entorn Outlook al complet arran de l’atac informàtic.

A més, el correu de difusió que té el professorat/deganat/rectorat és el d’@autonoma i és per aquesta via on s’envia tota la informació i les actualitzacions, per tant, és important anar-lo revisant amb freqüència.  

En cas de no haver fet encara el canvi d’ @e-campus a @autonoma, teniu temps, però convindria fer-ho al més aviat possible. 

Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb el Centre d’Atenció i Suport (CAS) de la UAB, ja sigui per correu electrònic: cas@uab.cat o per telèfon: 935812100.


10/11/2021 – Convocatòries d’intercanvi del curs 22-23

En relació a les convocatòries d’intercanvi del proper curs 2022-23, us informem que l’Àrea de Relacions Internacionals ofereix, avui dimecres 10 de novembre a les 15 h, una xerrada informativa presencial a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació. 

També es farà una reunió específica sobre mobilitat a la Facultat de Psicologia, el proper dilluns 15 de novembre a les 15h a l’aula P06.

Pel que fa al programa Erasmus+, podeu consultar les destinacions previstes per al curs 2022-23 (pot estar subjecte a algunes modificacions) en l’enllaç següent: llistat de destinacions ERASMUS+ KA131 previstes per al curs 2022-23.

Les destinacions del programa SICUE estaran disponibles més endavant.

Les del programa UAB Exchange les publicarà l’Àrea de Relacions Internacionals i haureu d’estar pendents dels canals oficials, a les xarxes i web: https://www.uab.cat/institucional/area-de-relacions-internacionals-ari/

CONTACTES INTERCANVIS FACULTAT PSICOLOGIA:


8/11/2021

MÀSTER UNIVERSITARI EN PSICOLOGIA GENERAL SANITÀRIA (MUPGS)

SOL·LICITUD i ASSIGNACIÓ DE PLACES DE PRÀCTIQUES CURRICULARS EXTERNES

Ja s’ha obert el termini de sol·licitud de places per realitzar les pràctiques curriculars externes (30 ECTS) corresponents als mòduls 43424 Pràctiques Externes I (curs acadèmic 2021-22) i 43425 Pràctiques Externes II (curs acadèmic 2022-23).

Consulteu el calendari (enllaç al calendari) del procés, així com l’oferta de places (enllaç al document) i l’oferta dels centres (enllaç al document)

Descarregueu el formulari de sol·licitud (enllaçar al formulari) i completeu-lo, podeu triar entre 8 i 16 places.

Lliureu-lo de manera presencial, els dies 8 i 9 de novembre, en la Gestió Acadèmica de la facultat (horari d’atenció: de 10 a 13 hores i de 15 a 17 hores).

A causa de l’atac informàtic, tot el tràmit s’ha de realitzar de manera presencial, per la qual cosa no s’acceptaran documents per correu electrònic o fora de termini. Si no es pot lliurar la documentació personalment, pot autoritzar-se a una altra persona perquè lliuri els documents en nom de la persona interessada.

29/10/2021ACTUALITZACIÓ INFORMACIONS DE LA FACULTAT (autenticació UAB, qualificacions, docència, pràctiques, intercanvis i canals d’informació oficial).


29/10/2021 – INFORMACIÓ sobre el SERVEI d’OCUPABILITAT UAB.

Informació adreçada a l’alumnat de grau, màster i doctorat

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB ha publicat a la pàgina web UAB provisional, la convocatòria de beques per mobilitats de pràctiques del programa Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships.

En aquest enllaç podeu accedir a la convocatòria. També s’han publicat els documents necessaris per fer la sol·licitud i el Dossier informatiu.

L’alumnat disposarà de dos terminis de sol·licitud: el 15 de novembre i el 8 de febrer. Les mobilitats es podran realitzar fins el 30 de novembre de 2022 en el cas del programa Erasmus+ Pràctiques i fins el 30 de setembre de 2022 en el cas del programa UAB Exchange Programme Traineeships.

Per a qualsevol aclariment, contacteu amb el Servei d’Ocupabilitat de la UAB: erasmus.practiques.so@uab.cat i occupational.mobility@uab.cat


28/10/2021CONVENIS DE PRÀCTIQUES EXTERNES CURRICULARS (CURS 2021-22)

L’alumnat de grau i de màster de la facultat de Psicologia que hagi de realitzar pràctiques externes curriculars i encara no disposi del conveni específic, ha de seguir les instruccions següents per sol·licitar-lo:

 1. Poseu-vos en contacte amb gestió acadèmica, de manera presencial en l’horari d’atenció (no cal sol·licitar cita prèvia) o bé a través del correu electrònic: ga.psicologia@uab.cat
 1. Si la comunicació és a través del correu electrònic faciliteu les dades següents:
 • NOM i COGNOMS
 • DNI
 • TELÈFON
 • ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC ALTERNATIVA (gmail, hotmail, etc.)
 • TITULACIÓ
 • ASSIGNATURA/MÒDUL de pràctiques
 • CENTRE ASSIGNAT DE PRÀCTIQUES
 • NOM DE LA PERSONA (UAB) QUE TUTORITZA LES PRÀCTIQUES
 1. Una vegada elaborat el conveni i signat per la degana de la Facultat, s’avisarà per correu electrònic a la persona interessada perquè passi per la gestió acadèmica de la Facultat i reculli la documentació.

HORARIS D’ATENCIÓ PRESENCIAL (gestió Acadèmica)

Dl, dm, dx i dv               10:00 a 13:00h

Dl, dm, dx i dj                15:00 a 17:00h


28/10/2021INFORMACIÓ RELATIVA A MOBILITAT

Del 8 al 17 de novembre tindran lloc les Jornades de la UAB al món per difondre els programes de mobilitat internacional entre la comunitat universitària de la UAB. Les xerrades informatives es faran presencialment a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació en els dies i hores següents:

 • Dilluns 8 de novembre a les 13 hores
 • Dimarts 9 de novembre a les 15 hores
 • Dimecres 10 de novembre a les 15 hores

Per a més informació: Àrea de Relacions Internacionals

A la Facultat de Psicologia també s’organitzaran xerrades informatives. Properament es concretarà la informació.21/10/2021

POSSIBILITATS de TEAMS per la DOCÈNCIA

Aquí teniu una infografia amb algunes de les funcionalitats de Teams per a la docència, per tal de fer-lo servir en comptes del Campus Virtual.

INTERCANVIS FACULTAT de PSICOLOGIA

Les dates de sol·licitud d’estades de mobilitat s’ajornen. Properament l’ARI (Àrea de Relacions Internacionals) informarà de les noves dates. Tan aviat com la facultat tingui la informació, la publicarà als canals oficials (xarxes socials). Per seguir la informació també pots connectar-te a: https://www.uab.cat/institucional/

19/10/2021 – Informació IMPORTANT per a l’alumnat i el professorat de la Facultat de Psicologia (informàtica, docència, exàmens)


Contacte Gestió Acadèmica de la Facultat de Psicologia

Telèfons: 935811855 / 935812459

E-mail: ga.psicologia@uab.cat

Atenció Presencial:

Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 10 a 13 h                             

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 15 a 17 h

A causa de la situació excepcional derivada del ciberatac patit per la UAB, s’atendrà sense cita prèvia per ordre rigorós d’arribada.

Contacte Deganat de la Facultat de Psicologia

Telèfon: 935812460

email: dg.psicologia@gmail.com

Aulari i horaris d’exàmens de la setmana 8:


19/10/2021 – Triatge d’ordinadors portàtils a la Sala de Juntes.

S’ha habilitat un sistema de triatge d’ordinadors portàtils a la Sala de Juntes de la Facultat, de 9h a 19h durant aquesta setmana.


CONTACTE:

CONTACTA AMB LA FACULTAT DE PSICOLOGIA

Twitter

Instagram

Facebook

Aquí pots seguir tota l’actualitat de la Facultat de Psicologia:

📱 TELEGRAM