Categories
Sense categoria

Simpòsium Spotlighters: La ciència de l’estrès i l’autoregulació

El proper dia 2 de desembre se celebrarà el simpòsium Spotlighters : La ciència de l’estrès i l’autoregulació. 

Aquest és un taller organitzat per la UAB adreçat a docents, amb l’objectiu d’apropar el coneixement provinent de la psicologia i la neurociència sobre l’estrès i les habilitats d’autoregulació per tal de poder promoure aquest coneixement entre els alumnes.  

Els objectius del taller se centren a motivar als docents a ensenyar als seus alumnes eines d’autoregulació, conèixer la ciència de l’estrès i aprendre a utilitzar eines digitals, com ClassMood i MOOC, per poder aplicar a l’aula. 

El simpòsium es desenvoluparà el dia 2 de desembre de 15:30h a 17:30h a Barcelona, al carrer Roger de Llúria, Nº 13, Sala PDI. 

Per participar-hi, cal emplenar el formulari d’inscripció gratuïta corresponent:

Inscripcions al simpòsium

Programa del Simpòsium