Categories
Sense categoria

Presentació del Programa de beques de DIPLOCAT i el màster en Estudis interdisciplinaris europeus del Col·legi d’Europa

El pròxim 16 de novembre de 2021 a les 17:30 h, s’organitza una sessió informativa del Programa de beques DIPLOCAT i el màster en Estudis interdisciplinaris europeus del Col·legi d’Europa.

Diplocat compta amb un programa de beques per realitzar estudis de postgrau a l’estranger. L’objectiu és formar professionals especialistes en relacions internacionals, integració europea o política euromediterrània que en el futur contribueixin a posicionar Catalunya a escala internacional. S’hi poden presentar els graduats/des universitaris/àries que tinguin interès a especialitzar-se en relacions internacionals i diplomàcia o en la política de veïnatge de la Unió Europea i, més concretament, en política euromediterrània.

Per informar de sobre les diferents opcions d’estudi que ofereix actualment el Col·legi d’Europa, a més de les beques que ofereix Diplocat per cursar màsters, s’ha organitzat una sessió en línia que tindrà lloc el pròxim 16 de novembre de 2021 a les 17:30h. Caldrà inscriure’s enviant un correu a contactnatolin@coleurope.eu.

El programa comptarà amb la benvinguda de Laura Foraster, secretària general de DIPLOCAT i Josep Ribas, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya. La presentació del màster en Estudis interdisciplinaris europeus anirà a càrrec d’Álvaro Martín Morán, assistent acadèmic del Col·legi d’Europa de Natolin a Varsòvia, Polònia i Ivan Hortal Sánchez, exalumne del Col·legi d’Europa a Natolin (Promoció 2020-2021). La presentació del programa de beques de DIPLOCAT serà dirigida per Elisabet Moragas, gestora de projectes sènior de DIPLOCAT. La sessió finalitzarà amb un torn obert de preguntes.