Categories
Actualitat Comunitat

Springer nature organitza un taller de publicació online per a personal docent i doctorands

L’editorial Springer Nature organitza per al proper dijous 18 de novembre un taller de publicació online d’articles en accés obert dirigit a autors i, específicament, a personal docent i investigador i a doctorands. L’objectiu del taller és mostrar en detall el procés que han de seguir els autors per publicar els seus articles en accés obert sota l’acord transformatiu entre la CRUE (Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas), el CSIC i Springer Nature.

El taller tindrà lloc en línia entre les 12:30h i les 14h. Per poder-hi participar cal registrar-se a través del següent enllaç. Al final de la sessió hi haurà un apartat de preguntes i respostes. Posteriorment, aquelles persones interessades podran obtenir una gravació de l’acte.