Categories
Actualitat

Carme Valls parla de salut i “les trampes de gènere i de pobresa”

L’associació AmicsUAB, en col·laboració amb la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, organitza l’acte Salut i les trampes de gènere i de pobresa pel proper dijous 11 de novembre.

L’acte tindrà lloc a la biblioteca municipal de Rubí (C. Aribau 5), a les 19 h, i comptarà amb la ponència de Carme Valls, endocrinòloga guardonada amb la Creu de Sant Jordi, exdiputada del Parlament de Catalunya, membre del Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS) i autora del llibre Medio ambiente y salud: Mujeres y Hombres en un mundo de nuevos riesgos (Càtedra). Valls va rebre el premi Amic dels Amics a la festa anual d’AmicsUAB de l’any passat. Adrià Martín, director de la biblioteca de Rubí, farà de moderador.

Per assistir a l’acte cal confirmar l’assistència a través de les pàgines web www.amicsuab.cat o amics@uab.cat o pel telèfon 93 581 14 90. En cas que l’acte no es pugui celebrar de forma presencial per raons sanitàries, es retransmetrà en directe pel canal de YouTube d’AmicsUAB.