Categories
Avisos

4/11/2021-El formulari per generar una nova contrasenya, disponible des de fora del campus

El formulari per generar una nova contrasenya ja està disponible des d’internet i no és necessari accedir-hi des del campus.

Mitjançant aquest formulari totes les persones usuàries de la UAB que encara no ho hagin fet hauran de generar una nova contrasenya per poder accedir a l’entorn col·laboratiu de Microsoft (https://portal.office.com). Aquesta nova contrasenya servirà també per accedir a tots els serveis corporatius que es vagin habilitant a partir d’ara.

Cal recordar que, per tal de poder generar la nova contrasenya, s’ha d’haver indicat una adreça de correu electrònic alternativa i diferent de l’adreça assignada per la UAB (l’adreça alternativa NO pot ser d’un domini @uab.cat ni @autonoma.cat).

En el cas de l’alumnat, aquesta adreça alternativa ja es va haver d’indicar durant el procés de matrícula i, per tant, tot aquest col·lectiu ja pot generar la nova contrasenya directament.

El PAS i el PDI que en el passat no hagin indicat cap adreça de correu electrònic alternativa, necessària per generar la nova contrasenya, caldrà que es posin en contacte amb el seu validador intermedi o amb el seu gestor, que els donarà les instruccions a seguir per indicar aquesta adreça. Un cop proporcionada, i passades 48 hores, podran accedir al formulari per generar una nova contrasenya.