Arxiu de notícies

Obres a la B-30

Talls a la B-30 a l'alçada de la UAB amb motiu d'unes obres

Per causa d’unes obres en el paviment que es realitzaran el proper dia 2 d’agost, l’entrada al campus de la UAB des de la B-30 romandrà tancada des de les 15 h fins les 24 h en sentit Tarragona. La sortida des de la UAB cap a la B30 es tancarà també a les 18 h.

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Nota de l’Equip de Govern de la UAB

Davant la sentència que estima la demanda interposada per Joves Societat Civil Catalana, l’Equip de Govern acata la resolució judicial que ordena la inscripció de JSCC-UAB al directori de col·lectius de la UAB i alhora expressa un total desacord amb la sentència quan declara que la Universitat ha vulnerat drets fonamentals.

CasetesPlatja

Els colors de l’estiu

L’Equip de Deganat desitja que tota la comunitat universitària gaudeixi d’un bon període de vacances estiuenques i que tots i totes aprofiteu cadascun dels instants que l’estiu us posi a l’abast. La facultat, com la universitat, romandrà tancada del 4 al 26 d’agost amb la prestació de serveis mínims

Fossa d'El Soleràs (Departament de Justícia)

Primera identificació d’una víctima de la fossa d’El Soleràs

Investigadores de la UAB que excaven la fossa de la Guerra Civil d’El Soleràs, que conté les restes de més de 150 individus, han participat en els treballs de la primera identificació genètica realitzada a través del banc de DNA dels familiars de la Generalitat de Catalunya.

Campus de la UAB

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost, els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. A més, fins al 2 de setembre hi haurà afectacions al servei de FGC a la ínia Barcelona-Vallès amb motiu d'unes obres a les estacions de Can Feu i Gràcia de Sabadell.