A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Imatge Twitter_plana principal
 LA FACULTAT    FUTURS ALUMNES    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  La facultat  Biografia d'olga torres 

Olga Torres Massana


Monument a Olga Torres
 
Nascuda a Sabadell l’any 1956, va estudiar enginyeria a la Universitat Politècnica de Catalunya en el seu centre de Terrassa. 
 
Un cop graduada va exercir com enginyera durant uns anys, dedicació que a partir de l’u de gener de 1981 va compartir amb la dedicació com a professora de l’Escola Universitària d'Estudis Empresarials de la UAB a Sabadell. 
 
Molt poc temps després, convençuda de que l’ensenyament era la seva vocació, es va dedicar exclusivament a la docència fins el seu traspàs el 10 d’octubre de 2002. 
 
Durant aquests anys va impartir les assignatures d’Anàlisi Matemàtica, Investigació Operativa i Gestió de la Producció. A més va formar part de la direcció de l’Escola i va impulsar, juntament amb altres companys, tot el procés d’informatització del centre. També va ser notori el seu interès en potenciar els intercanvis internacionals. 
 
Després del seu traspàs, Dionís Torres, el seu pare, va instituir a la UAB el Fons Olga Torres dedicat a afavorir la millora i el desenvolupament de l’activitat acadèmica de l’Escola Universitària d'Estudis Empresarials de la UAB a Sabadell (avui Facultat d’Economia i Empresa al campus de Sabadell) contribuint alhora a la memòria de la tasca realitzada per la seva filla.

 
Mapa del Web Inici Contactar
2018 Universitat Autònoma de Barcelona