A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Twitter Twitter Facebook Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Biociències  La facultat  Govern de la facultat 
 Salutació del Degà 
Òrgans de Govern de la Facultat
Equip de deganat
Contacte
Actes Junta Permanent
Actes Junta Facultat
Salutació del Degà

En iniciar aquest nou curs acadèmic 2016-2017, us dono la benvinguda i us vull fer partícips d’un esdeveniment que ens fa una especial il·lusió: la celebració dels 10 anys de la creació de la Facultat de Biociències, amb activitats que s’estendran al llarg de tot el curs. Altres fets destacables que vull compartir amb vosaltres són el procés d’acreditació dels nostres estudis oficials de Grau i de Màster, que finalitzarem també aquest curs, i la posada en marxa del nou web de la Facultat.

El programa formatiu que us oferim és dels més complets i innovadors de tot el nostre entorn universitari en l’àmbit de les ciències de la vida, amb set Graus, un Mínor, tretze Màsters Oficials (tres íntegrament en llengua anglesa), un Màster Propi i un Curs d’especialització. El manteniment i la millora d’aquesta oferta és possible gràcies a la dedicació i excel·lent preparació del personal docent i investigador, i del personal d’administració i serveis, però també a la vostra col·laboració, mitjançant les vostres opinions i suggeriments. També a través de la vostra participació en els òrgans de govern, com el Claustre de la UAB i la Junta de Facultat, dels quals aquest curs tindrà lloc l’elecció dels vostres representants.

A través de les pàgines d’aquest web, us invito a descobrir tota la informació que us pot interessar i que, ben segur, us serà d’utilitat per contestar moltes de les preguntes que teniu sobre estudis, guies docents, calendaris, pràctiques acadèmiques en entitats, Treball de Fi de Grau, mobilitat i intercanvis, normatives i activitats, entre d’altres. El nostre objectiu és que aquesta informació us serveixi per planificar el vostre itinerari acadèmic, incloses la tria d’assignatures optatives, les pràctiques acadèmiques en entitats i les estades a l’estranger. No renuncieu a conèixer totes les possibilitats que estan al vostre abast i no dubteu en dir-nos tot allò que hi trobeu a faltar o si voleu ampliar informació. L’equip de deganat, els coordinadors i coordinadores de titulació, els professors i professores, i la Gestió Acadèmica estem a la vostra disposició per ajudar-vos.

Heu escollit uns estudis amb un elevat nivell d’experimentalitat, el que significa que estareu moltes hores, no solament a les aules, sinó també als laboratoris de pràctiques, aules d’informàtica i altres espais de la Facultat. Passareu, per tant, una gran part del vostre temps a la Facultat i al Campus de la UAB. Aprofiteu aquesta ocasió per viure intensament l’ambient universitari i gaudir de tots els serveis i de l’oferta cultural i associativa que la UAB posa a les vostres mans. Aquest és un entorn immillorable per a la vostra formació personal, acadèmica i professional, però també per forjar noves amistats i endegar nous projectes.

En nom de l’equip de deganat, del professorat i del personal d’administració i serveis, us desitjo un molt bon curs i que els anys que passeu a la UAB esdevinguin una experiència única i enriquidora per a cadascun de vosaltres.

Jaume Farrés Vicén
Inici Contactar Sobre el Web Mapa del Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona