A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Twitter Twitter Facebook Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Biociències  La facultat  Presentació 

La Facultat de Biociències engloba els ensenyaments de l'àmbit de les Ciències de la Vida que s'imparteixen actualment a la Universitat Autònoma de Barcelona. En l'actualitat, la Facultat de Biociències imparteix els Graus de Biologia, Biotecnologia, Bioquímica, Biologia Ambiental, Genètica, Microbiologia i Ciències Biomèdiques -aquest darrer impartit conjuntament amb la Facultat de Medicina- en el marc de la convergència europea en l'educació superior.


Els seus objectius són exercir la docència de grau superior, participar en la creació de coneixements mitjançant la dedicació a la recerca, difondre la cultura a través d'activitats d'extensió universitària, afavorir i estimular l'activitat intel·lectual i participar en el progrés i el desenvolupament general de la societat.

Les seves funcions específiques són: l'elaboració dels plans d'estudis de cada títol que ofereix; l'organització i la gestió dels serveis d'ensenyament; la coordinació i supervisió de l'activitat docent dels departaments del centre, l'administració dels serveis i equipaments, i també l'articulació de la participació de la comunitat universitària en els òrgans de govern tant del centre com de la Universitat.

Per aconseguir aquestes diverses finalitats, la Facultat compta amb la cooperació dels departaments. Els departaments es constitueixen per àrees de coneixement que agrupen tots els investigadors i docents de les especialitats que els corresponguin i són, també, un instrument de participació en el govern de la Universitat. L'òrgan superior de govern dels departaments és el Consell del Departament, que fa, fonamentalment, les funcions de control de la seva gestió i n'elegeix el director.

Inici Contactar Sobre el Web Mapa del Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona