Viu a la UAB

Batalla de Galls i Gallines

Batalla galls i gallines
Batalla galls i gallines

Batalla de Galls i Gallines de la FMUAB
Primera edició
 
Bases de participació:
 
Poden participar joves entre 18 i 25 anys. Per poder participar cal que ompliu el formulari que trobareu al final d'aquesta pàgina. Es prioritzarà la participació de la comunitat universitària i de dones.
 
L’esdeveniment es desenvoluparà el proper dia 9 de novembre a les 19h en l'espai escènic de la plaça Cívica.
 
La competició es desenvoluparà en dos o tres fases eliminatòries en funció del nombre d’inscrits. En rondes eliminatòries seran de 2 minuts sense dret a rèplica de patrons amb paraules o personatges. I la ronda de semifinals i finals amb dret a rèplica. A la ronda final els torns seran de 4 minuts amb dret a rèplica.
 
En cas que es facin servir comentaris sexistes, homòfobs, racistes o feixistes quedaran eliminats de la competició.
 
L’estructura i ordre de participació es comunicarà el mateix dia de l’esdeveniment a les 18h en reunió amb els participants al Centre de Recursos per a Col·lectius, a la plaça Cívica.
 
Per decidir quin participant passa de ronda, es constituirà un jurat amb un membre de la revista especialitzada El Estilo libre, un membre de la comissió tècnica de la FMUAB17 i almenys un o una estudiant co-organitzadors de l’esdeveniment. Les decisions del jurat són inapel·lables.
 
Els participants en inscriure’s al concurs accepten les bases de participació de l’activitat i permeten a l’organització gravar i fer fotografies de l’esdeveniment.
 
El o la guanyadora d’aquesta primera edició de Batalla de Galls i Gallines de la FMUAB gravarà un videoclip i tindrà el suport en la difusió d’aquest per part de l’organització de la FMUAB.


FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Inscripcions obertes fins al 8 de novembre a les 15h.


Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Telèfon de contacte *
Formes part de l'estudiantat de la UAB? *
Si
No
En cas afirmatiu, a quina Facultat estudies?
Has participat en altres batalles de galls i gallines? *
Si
No

Les vostres dades seran incorporades al fitxer d'inscripcions de l'Àmbit de Participació, creat per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la finalitat de gestionar les inscripcions de les activitats organitzades per les entitats de l'Àmbit de Participació, i comunicació de la informació, canvis o estat de les inscripcions. D'acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les vostres dades davant la Secretaria General de la UAB, Campus Universitari de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), edifici del Rectorat, o mitjançant el correu electrònic ambit.participacio@uab.cat

Els camps marcats amb * són obligatoris