Fòrum de delegats

Fòrum de delegats

El Fòrum de delegats és un espai de formació, informació i debat adreçat a tots els delegats i delegades de grup acadèmic de la UAB. A la Jornada de delegats de desembre de 2015, els delegats i delegades assistents van manifestar la necessitat d'un espai de trobada regular per poder debatre i enfortir els vincles entre els delegats de les diverses facultats de la UAB.

Arriba, doncs, el Fòrum de delegats, un conjunt de càpsules formatives amb una durada màxima de 90 min. i dedicades a aquelles temàtiques que els delegats i delegades van valorar interessants en l'enquesta d'avaluació de la darrera Jornada. Hi haurà sessions de matí i de tarda a les quals els delegats s'hi hauran d'inscriure prèviament, i es realitzaran certificats d'assistència per a cadascuna de les sessions. Totes les sessions es realitzaran a l'Àgora (edifici R) i la programació està disponible en aquesta pàgina web.

Ja està tancada la programació del curs 16/17 del Fòrum de delegats. Podeu veure les sessions realitzades fen clic en l'enllaç que trobareu més avall.