Viu a la UAB

Actualitat

Festa Major UAB 2014

La FM14 organitza una primera trobada participativa

El 6 d’octubre a les 14h a la Sala de Cinema de la UAB es farà una primera trobada amb tots els menbres de la comunitat que vulguin fer propostes o tinguin dubtes sobre la Festa Major de la UAB 2014 (FM14). Fins el 15 d’octubre estan obertes les convocatòries per participar i crear una programació conjunta entre estudiants, PAS i PDI.

+

Uneix-te als grups artístics de la UAB

Durant el mes de setembre s'obren les inscripcions als Grups Estables de Dansa, de Teatre, al Cor, al Cor de Cambra, a l'Orquestra i al Combo de Música Moderna de la UAB.

+

Promoció especial del SAF per als alumnes de primer curs

Els alumnes que enguany comencen el seu primer curs a la UAB poden beneficiar-se d'una oferta especial per abonar-se al Servei d’Activitat Física (SAF). Els estudiants que s'hi inscriguin només hauran de pagar 20€ fins el 30 de novembre.

+

Èxit de participació a les IWD's

Durant la setmana del 15 al 19 de Setembre es van realitzar una sèrie d’activitats adreçades a estudiants internacionals per tal que coneguin el Campus, els col·lectius d’estudiants i a altres estudiants de la UAB 

+

Els carrers del campus ja tenen nom propi

“Camí de la ruta Ho-Chi-Minh”, “Carrer de les Columnes” o “Ronda de la Font del Carme” són alguns dels noms triats. S’han col.locat un centenar de plaques identificatives per tal que sigui més fàcil moure's pel campus.

 

+

Viu l'experiència universitària fent voluntariat

El setembre marca el tret de sortida del nou curs acadèmic i del conjunt d'activitats que ofereix la UAB per viure la universitat de manera participativa i compromesa. La Fundació Autònoma Solidària (FAS) coordina els programes de voluntariat i projectes socials.

+

Cultura i vida al campus