Viu a la UAB

Actualitat

Arriba el Concert de Nadal a la UAB

El Nadal arriba a la UAB i, com cada any, ho fa de la mà de la sensibilitat i el divertiment musical. El Cor i l’Orquestra de la UAB oferiran el Concert de Nadal dijous 18 de desembre a les 14.00 h a la Sala Teatre. Una proposta que passa per C.Taltabull, H.Purcell, Les Luthiers i un final de cançons populars nadalenques.

+

La Cursa de la UAB, un èxit gràcies a la participació de centenars de persones

El campus de la UAB  ha tornat a ser una festa esportiva i solidària gràcies a La cursa de la UAB en suport a La Marató de TV3: 1.721 persones inscrites, un centenar de voluntaris i una dotzena d'associacions relacionades amb les malalties del cor han fet que hagi tornat a ser un èxit.

+

Noves convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB

S'obre la Convocatòria XXXII del Fons de Solidaritat de la UAB, adreçada a membres del PDI i PAS, i la Convocatòria E2014-2015, adreçada a estudiants de postgrau, màster i doctorat.  El Fons de Solidaritat, gestionat per la FAS, promou accions de cooperació universitària amb països del Sud i activitats d’educació per al desenvolupament en l’entorn UAB.

+

El creixement econòmic no és "necessari" ni "desitjable"

Aquest és el missatge del nou llibre “Degrowth: a Vocabulary for a New Era”, editat per investigadors de l'ICTA, que incorpora aportacions dels principals experts internacionals en decreixement econòmic. Amb ell, aspiren a canviar la manera de pensar i parlar sobre economia.

+

Últims dies per visitar l'exposició "Art a 4 mans", a l'Hemeroteca de la UAB

Amb motiu de la clausura de l'Exposició "Art a 4 mans", el 15 de desembre, la Dra. Susana Ochoa brindarà la conferència "Millorant la integració psicosocial de les persones amb trastorn mental", que anirà seguida d'una visita comentada sobre les obres exposades, elaborades per persones que pateixen malalties mentals i artistes del Vallès.

+

Cultura i vida al campus