Viu a la UAB

Actualitat

Activitats en el marc del Dia Internacional de les Dones Treballadores

Dia Internacional de les Dones Treballadores a la UAB

L’Observatori per a la Igualtat dóna suport a les activitats vinculades a la celebració del 8 de març. A més, en el marc de la X Jornada Institucional, es farà un homenatge a Anna Cabré per la seva trajectòria com a dona pionera en el camp de la ciència.

+

DuoVioli

Arrenca el cicle Artefacte

Al març arrenca l’Artefacte, el cicle d’arts escèniques professionals a la Sala Teatre de la UAB, que inclou tres actuacions durant el mes: una obra de teatre reflexiva i utòpica; un concert dels israelians Duo Bushakevitz -a la foto-, integrat per una violinista i un pianista; i un monòleg d’una dona jueva a la Viena ocupada pel nazisme.

+

L'obra "Vaginem", a la Sala Teatre de la UAB

Dins el cicle Autònoma Actua, i enmarcada en les celebracions del 8 de març, aquest dimecres, 4 de març, es presenta "Vaginem" a la UAB. Aquesta obra de teatre vol remoure consciències i que les dones parlin sense prejudicis ni tabús, amb humor i seriositat.

+

Presentació de l'informe avaluador del CROMA

El dilluns 16 es presentarà l'informe d'avaluació del CROMA per fer balanç dels quasi 10 anys d'aquest programa socioeducatiu, que acompanya infants en risc d'exlcusió social. L'acte estarà presidit pel rector magnífic de la UAB, Ferran Sancho, i seran els investigadors del grup Emigra, autors de l'informe, qui donaran les dades més rellevants de l'avaluació.

+

Cultura i vida al campus