Viu a la UAB

Actualitat

La Festa Major de la UAB: una festa sostenible!

La correcta gestió dels residus i el consum responsable és un dels trets característics del model de Festa Major de la UAB. L’Autònoma és una universitat pionera en la gestió mediambiental que a través de diverses iniciatives ha consolidat un model de festa sostenible.

+

L’artista Oriana Eliçabe presenta el projecte #efecteGezi

El projecte #efecteGezi neix arran de la mobilització social que va tenir lloc a Istanbul l’any 2013 i es basa en fotografies que es van fer virals a les xarxes socials durant la protesta. Fruit d’aquestes imatges van sorgir un conjunt de memes en què s’inspira l’exposició d’Oriana Eliçabe.

+

Forma part de la Cursa UAB fent un voluntariat

El 18 de desembre de 2016, l’Autònoma acull la Cursa, l’esdeveniment esportiu i solidari per a recollir fons per a La Marató de TV3. Anima’t a participar-hi com a voluntari o voluntària i fes possible la Cursa! 

+

“La moviola”, el nou projecte audiovisual per incentivar la participació

“La moviola” és un nou projecte audiovisual que vol potenciar la participació associativa al campus. Impulsat des de la Unitat de Dinamització Comunitària, s’articula al voltant de 14 vídeos que volen explicar l’experiència de formar part d’un col·lectiu amb l’objectiu d’animar la participació.

+

SetmanaMobilitat2014

Setmana de la mobilitat sostenible i segura

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a la UAB, que es farà del 24 al 28 d'octubre, inclourà diferents activitats cada dia al campus de Bellaterra. La bicicleta serà la protagonista el dijous, 27, Dia de la Bicicleta. Es presentaran diferents apps de transport col·lectiu, i una d'elles serà per compartir el cotxe.

+

Cultura i vida al campus