Viu a la UAB

Actualitat

Missatges antiracistes a través del teatre

El proper 24 de novembre es farà a la UAB un taller gratuït de teatre participatiu antiracista obert a tot l’estudiantat. Després de diferents trobades amb vàries entitats i grups de joves finalment la companyia representarà una peça de teatre que vol a través de la força artística difondre el missatge antiracista

+

Participa a La Cursa de la UAB, en suport de La Marató de TV3

Després de l'èxit de l'any passat amb 2.100 inscrits i 100 voluntaris, la UAB torna a organitzar aquesta festa esportiva i solidària. Enguany, els fons recaptats es destinaran a les malalties del cor. Serà el dia 14 de desembre.

+

LloguerBicis

La UAB estrena el servei de préstec de bicicletes

La UAB ha posat en funcionament el servei de préstec de bicicletes. Els primers usuaris ja utilitzen la bicicleta en préstec per desplaçar-se fins al Campus. Aquesta és una de les primeres actuacions previstes en el Pla BiciUAB per fomentar l'ús d'aquest vehicle.

+

Projecció de The Land Between a la UAB i debat amb David Fedele

A l'altra banda de la tanca de Melilla

El director The Land Between, David Fedele, va ser a la UAB el passat dilluns 17 de novembre per a la projecció del film, que s'endinsa en la vida de les persones que viuen a les muntanyes marroquines per travessar la tanca de Melilla. Yacou n'és un dels protagonistes i va sorprendre el centenar de persones assistents amb la seva presència a l'acte. 

+

Cultura i vida al campus