Viu a la UAB

Actualitat

La UAB celebra el Dia Internacional de la Dansa

El proper dimecres 29 d'abril a partir de les 14.00 h, la Plaça Cívica s'omplirà de música i moviment. El Grup d'Iniciació i el Grup Estable de l'Aula de Dansa de la UAB i el grup de dansa urbana Mixers, sorgits de la convocatòria Autònoma Actua, ens oferiran 4 coreografies per celebrar aquesta data.

+

Elecció d'hereu i pubilla de la UAB

La UAB ja té Hereu i Pubilla

En la proppassada diada de Sant Jordi, l'Elena Olivera i el Juanjo Toboso van ser proclamats Hereu i Pubilla de la UAB, al primer certamen de pubillatge que celebra la Universitat.

+

Participa al II Concurs de Relats Eròtics

Des de la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, fins el 4 de maig inclòs, qualsevol persona relacionada amb la UAB, pot presentar poemes, relats o piulades sobre sexualitat i erotisme al II Concurs de Relats Eròtics de la FAS. Els guanyadors o guanyadores, s'enduran un "Kit de sexualitat saludable i plaer".

+

Nous espectacles de les aules artístiques

Durant els mesos d'abril, maig i juny arriba a la Sala Teatre de la UAB el cicle Escena UAB, els nous espectacles fets pels grups estables i els tallers de creació artística de la universitat (dansa, música i teatre).

+

Cultura i vida al campus