Viu a la UAB

Actualitat

Jornada sobre els drets de les persones refugiades i migrants

El 14 de desembre la UAB acollirà la “Jornada de Diàleg sobre Drets Humans i Asil", que comptarà amb una xerrada introductòria d‘Arcadi Oliveres i amb diferents espais de diàleg on les persones assistents podran debatre amb entitats com l'Escola de Cultura de Pau, Stop Mare Mortum i CCAR, entre d’altres.

 

+

Ja podeu aconseguir el carnet Viu el Campus SIS!

En el marc del projecte Campus Saludable i Sostenible (Campus SIS), enguany teniu la oportunitat d’aconseguir el carnet Viu el Campus SIS, amb el qual podreu gaudir de les diferents activitats organitzades i també reconèixer 2 crèdits ECTS.

+

Jornada de Dispositius de Reforç Escolar al Vallès Occidental

Una jornada per debatre sobre el present i el futur del reforç escolar. Hi participaran entitats, investigadors i representants de l’administració que presentaran experiències, reptes i orientacions per promoure l’èxit escolar als municipis del Vallès Occidental.

+

La infografia arriba a la UAB

La UAB acollirà fins el mes de febrer l’exposició de Jordi Català, infografista i professor de la UAB, titulada “Del cúter a les xarxes”, que recull una sèrie d’exemples i estratègies sobre com realitzar les infografies d’una forma eficaç.

+

Projecció