Viu a la UAB

Actualitat

Mullat2014

Vine a nedar per l'esclerosi múltiple al SAF

"Mulla't", el segon acte solidari més multitudinari de tot Catalunya, tindrà lloc aquest dissabte i diumenge, 12 i 13 de juliol, a les piscines del Servei d'Activitat Física de la UAB, a Bellaterra.

+

Participa també a l'estiu!

Durant el mes de juliol, en el marc de la Universitat d’Estiu –Summer Term UAB, pots adquirir coneixements, participant en activitats reconegudes amb crèdits acadèmics. Algunes de les propostes que s'ofereixen són un taller per parlar sobre violència de gènere, una activitat d’iniciació a la interpretació teatral, un curs sobre cooperació per al desenvolupament o una activitat sobre iniciació a la representació estudiantil.

+

Rellotge de sol a la façana de la Facultat de Ciències i Biociències.

Els rellotges de sol, protagonistes d'una exposició

Els rellotges de sol -un dels primers enginys per mesurar el temps, que reuneixen coneixements d'astronomia, matemàtiques i art-, són els protagonistes de l'exposició que la Biblioteca de Ciència i Tecnologia ofereix fins a finals de juliol. Al campus en tenim un.

+

Prop de 1.000 estudiants participen a les activitats de Salut de la FAS

El grup de voluntariat de Salut de la FAS ha dut a terme una quinzena d'activitats durant el curs que han arribat a quasi 1.000 estudiants de la UAB. En destaquen el "Xiringu", el I Concurs de Relats Eròtics, les campanyes de conscienciació sobre alimentació, sexualitat i drogues, entre d'altres.

+

Cultura i vida al campus