A A A Contrast +/-    
CERCA
Intranet Campus Virtual
Unitat docent ciències mèdiques bàsiques  Gestió acadèmica 


GESTIÓ ACADÈMICA DE LA FACULTAT

La  Gestió Acadèmica és el servei d'informació i assessorament acadèmic per a futurs estudiants, estudiants i professors de la Facultat de Medicina. També has de posar-te en contacte per a realitzar els tràmits acadèmics i administratius referents a l'expedient acadèmic.

Per a qualsevol consulta escriu a  ga.medicina@uab.cat i et respondrem amb la informació que necessitis. Al cas que siguis professor o estudiant, la resposta es trametrà al correu institucional UAB per garantir la confidencialitat i la informació oficial.

La Gestió Acadèmica de la Facultat i la Oficina de Intercanvis està al primer pis de l'Edifici de Medicina del Campus de Bellaterra.

Telèfon +34 93 581 19 02            Fax  +34 93 581 19 17

Horari d'atenció al públic:

Dilluns, Dimarts, Dijous i Divendres: de 10 a 14 hores.  
Dimecres: de 10 a 14 i de 15 a 18 hores.


Juliol: 9'30 a 13 hores.

La gestió acadèmica romandrà tancada el mes d'agost.

També a la gestió acadèmica hi ha un punt de Registre Oficial de documents adreçats a la UAB.

Per ser atès per la gestió acadèmica caldrà demanar cita prèvia:
http://cita.uab.cat/medicina/gestio-academica/

Nota important: atesa la confidencialitat de l'expedient d'un alumne, en cap cas no es podrà donar informació telefònica, tant pel que fa a les dades acadèmiques com a les personals. Per aquesta mateixa raó, qualsevol informació d'aquest tipus només la podrà sol·licitar la persona interessada -prèvia presentació del DNI- o una persona autoritzada per aquesta, que ha de presentar la fotocòpia del DNI de l'interessat.

Model d'autorització per realitzar tràmits administratius