SERVEI DE TRADUCCIÓ I REVISIÓ

Servei de Llengües-UAB Idiomes > Traduccions > Condicions i terminis

Condicions

Els formats amb què treballem habitualment són: Word, Excel i PowerPoint per a PC, OpenOffice, .html, .xml, .rtf, .txt. Consulteu la possibilitat de lliurar-nos treballs en altres formats.

Pel que fa a les revisions de documents en Word, si voleu que en el document quedin marcades les esmenes introduïdes en la revisió, demaneu aquesta opció en fer l'encàrrec.

La Unitat d’Assessorament Lingüístic i Traduccions es reserva el dret, un cop acceptat l’encàrrec i en qualsevol moment mentre es duu a terme la tasca sol·licitada, d’aturar el procés de correcció si detectem que el text rebut s’ha generat, completament o en part, mitjançant un traductor automàtic. En aquest cas, s’invalidarà qualsevol acord sobre els terminis de lliurament establerts.

Si el document és molt extens, podeu comprimir-lo per evitar problemes en la tramesa per correu electrònic.

Terminis

Els terminis depenen de diverses variables com ara l’extensió, la qualitat de l’original, el format, el tema, la dificultat i el volum de feina del Servei. Orientativament, podem dir que un text de cinc fulls, en el cas de les revisions, es pot lliurar en 48 hores i, en el cas de les traduccions, es pot lliurar en 72 hores.

Tingueu en compte que aquesta informació és orientativa i que pot variar en períodes de molta demanda.

Bookmark and Share
 
 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona