SERVEI D'INFORMÀTICA

Servei d'informàtica > Sol·licitud de certificats

En els següents apartats podeu gestiorar certificats de l'inciativa pkIRISGrid per a ús en els sistemes de computació GRID, o bé certificats SSL de servidor del servei SCS de RedIris. Per a la gestió de certificats personals IdCat aneu a la web d'Administració Electrònica.
 Sol·licitud de certificats pkIRISGrid 
Sol·licitud de certificats SCS

El Servei d’Informàtica gestiona els certificats de la pkIRISGrid CA per la UAB. Aquesta és la infraestructura de clau pública de l'iniciativa estatal IRISGrid integrada a  EUGridPMA. Com a Autoritat de Registre (RA) d’aquest tipus de certificat, fem d’intermediari entre els usuaris de la UAB i RedIRIS que és qui finalment proporciona els certificats.

El primer pas del procés consisteix en omplir la sol·litud que trobareu a la web de RedIRIS dintre de la nostra RA (la 39) (https://pki.irisgrid.es/rat39/) a l’apartat Solicitud de certificado (CSR). Us demanarà posar un PIN per validar posteriorment la petició des del Servei d’Informàtica.

El segon pas del procés és imprimir i omplir el formulari que trobareu a la documentació addicional d’aquest servei a la nostra web. Aquest formulari imprés cal portar-lo al Servei d’informàtica juntament amb un document d’identitat vàlid i el PIN que heu posat en el formulari de petició a la web de RedIRIS.

És necessari trucar al Servei d’Informàtica al Ramon Barquier (ext. 8881) o al Martí Griera (ext. 2093) per portar la documentació, verificar la identitat del solicitant i aprovar la petició del certificat. Aquest pas és imprescindible perquè RedIRIS generi el certificat.    
 
Documentació addicional

Política (pdf: 0,11 MB) Anar
Formulari (pdf: 0,03 MB) Anar
 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona