Parc de Recerca

Creixement EmpresarialEn un context econòmic global com l'actual les empreses necessiten més que mai construir un model de negoci diferenciat que s’adapti constantment a l'entorn competitiu. Des del Parc de Recerca UAB tenim el compromís d’ajudar a les empreses de base tecnològica i spin-offs de la UAB, el CSIC i l’IRTA a assolir amb èxit el seu creixement. 


Gestió d’ajudes públiques
El Parc us gestionem les ajudes següents:
  • L'ajut Torres Quevedo del Ministeri d'Economia i Competitivitat, que té per objectiu incentivar la contractació de personal R+D (doctors i tecnòlegs) que desenvolupin projectes concrets de recerca.
  • Els ajuts ENISA Joven Emprendedor i ENISA Emprendedor, que doten dels recursos financers necessaris a empreses de recent constitució.
  • Els ajuts NEOTEC del Centro para el desarrollo tecnológico industrial (CDTI), que tenen com a objectiu donar suport a la creació i consolidació de noves empreses de base tecnològica a l'Estat espanyol.Cerca d’inversors
Us posem en contacte amb diferents fòrums d'inversió perquè pugueu conseguir el finançament necessari per consolidar el vostre producte i/o servei. 

 

Assessorament en gestió comptable, fiscal i laboral
Les empreses del Parc de Recerca UAB compteu amb descomptes en diferents gestories que us faran tots els tràmits fiscals, laborals i jurídics.

 


Formació professionalitzadora
Formació a mida segons la necessitat de cada empresa.  

 


Incorporació d'estudiants en pràctiques 
Podeu comptar amb estudiants en pràctiques perquè realitzin una estada a la vostra empresa. El Parc tenim convenis amb Treball Campus, l'Escola d'Enginyeria, la Facultat d'Economia, la Facultat de Ciències i Biociències i la Facultat de Comunicació.  

 


Assessorament sobre propietat intel·lectual
També compteu amb descomptes en l'empresa Clarke, Modet & Cº per a la redacció de patents i d'altres gestions sobre propietat intel·lectual. Igualment també podeu contar amb el servei jurídic UAB

 

Internacionalització
Us oferim un ventall de recursos que us ajudaran a afrontar la iniciació i l'expansió a l'exterior del vostre projecte.