PBeques.Popup.Loading

Inici > Tipus d'estudi > Estudis de grau > SCHWARZMAN SCHOLARS

SCHWARZMAN SCHOLARS

Descripció

Cada any, fins a 200 estudiosos Schwarzman representarà pròxima generació mundial de líders - els individus d'alt calibre amb la ment oberta i un potencial il·limitat.

Schwarzman estudiosos seran seleccionats sobre la base de no només la seva aptitud acadèmica i la capacitat intel·lectual, sinó també el seu potencial de lideratge, esperit empresarial, capacitat d'anticipar i actuar sobre les tendències i les oportunitats emergents, caràcter exemplar, i el desig de comprendre altres cultures, perspectives i posicions.

Tots els candidats han completat amb èxit els seus títols de grau abans de la inclusió i han de ser competents en anglès.

Places

200

Destinataris

Estudiant de grau

Tipus d'estudi

Estudis de grau

Requeriments

Títol de grau o de primer grau d'una universitat acreditada o el seu equivalent
Els sol·licitants que actualment estan inscrits en programes de llicenciatura han d'estar en camí de completar amb èxit tots els requisits de grau l'agost de 2018 abans que comenci l'orientació.
No hi ha requisits per a un camp específic d'estudi de l'estudiant; tots els camps són benvinguts.
L'excel·lència acadèmica serà un requisit per als candidats, però no hi ha cap mena de GPA o rang mínim requerit per aplicar.
No hi ha requisits previs del curs per a sol·licitants del programa.
domini de l'idioma anglès.
Els sol·licitants han de demostrar fortes habilitats en anglès, ja que tot l'ensenyament es durà a terme en anglès. Si la llengua materna del sol·licitant no és l'anglès, les puntuacions de les proves oficials domini de l'anglès han de ser presentades amb la sol·licitud.

Bases de la convocatòria

Data de publicació

25/04/2017

Data d'inici de sol·licituds

25/04/2017

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

31/05/2017