FAS > Salut

Promovem estils de vida saludables des d'una educació crítica que permeti decidir la manera de cuidar-se i impulsem l'acció, la recerca i la formació en l'àmbit de la salut per al desenvolupament d'una comunitat universitària més saludable.

26/01/17
Salut
Estudiants de la UAB poden rebre informació sobre drogues i sexualitat gràcies a El Xiringu
El programa de Salut de la FAS ha publicat el nou calendari amb els dies i les facultats on l’alumnat i comunitat de la UAB pot trobar El Xiringu, el punt itinerant d'assessorament sobre alimentació, consum de drogues i sexualitat. 
07/12/16
Salut
Celebració del Dia Mundial de la lluita contra la sida a la UAB
En el marc del Dia Mundial de la lluita contra la Sida, el voluntariat del Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària va organitzar una jornada de mobilització al Campus de la UAB. 
28/11/16
Salut
Uneix-te a les activitats pel Dia Mundial de la lluita contra la Sida
La campanya "Estigma o estima, tu decideixes" arriba a la UAB amb motiu del Dia Mundial de la lluita contra la Sida. El grup de voluntariat de Salut de la FAS organitzarà un seguit d’activitats que es concentraran a la Plaça Cívica el matí del dia 1 de desembre.
28/04/16
Salut
El relat "A ti, mi mayor secreto", guanyador del concurs de Relats Eròtics de la FAS
El concurs de relats sobre sexualitat i erotisme de la FAS ja té obres guanyadores! Les autores o autors poden passar per les oficines de la Plaça Cívica de la FAS a recollir el premi, que consisteix en un llibre de relats eròtics.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats