FAS > Salut

Promovem estils de vida saludables des d'una educació crítica que permeti decidir la manera de cuidar-se i impulsem l'acció, la recerca i la formació en l'àmbit de la salut per al desenvolupament d'una comunitat universitària més saludable.

20/11/17
Salut
Comencen les activitats pel Dia Mundial de la Sida
La FAS engega la campanya de VIH/Sida de cara a l’1 de desembre amb una sèrie d’activitats i accions de formació, sensibilització i visibilització al Campus de la UAB.
07/11/17
Salut
Afrontem l’estigma des de la dansa
“Dansa pels Drets” és una activitat de dansa i sensibilització oberta a tota la comunitat universitària de forma gratuïta, co-organitzada pel Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària i el Comitè 1 de Desembre en el marc de la campanya pel Dia Mundial de la Sida.
26/10/17
Salut
La FAS participa en la XII Jornada Catalana de Voluntariat i Salut
Administracions, entitats socials, voluntariat i professionals del sector sociosanitari i hospitalari s’han trobat a la XII Jornada Catalana de Voluntariat i Salut, una sessió que ha girat entorn a la formació del voluntariat, eina imprescindible per afrontar nous reptes en l’àmbit de la formació i la salut.
31/05/17
Salut
El concurs literari sobre sexualitat i erotisme premia textos de llibertat, sexe i amor
S’han donat a conèixer els guanyadors del Concurs de relats de eròtics que va organitzar el programa de Salut de la FAS en motiu de Sant Jordi.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats