FAS > Salut

Des del Programa de Salut promovem estils de vida saludables mitjançant la reflexió crítica que permet a l’estudiantat decidir quina és la millor manera de tenir cura d’un/a mateix/a. Impulsem l'acció, la recerca i la formació en l'àmbit de la salut pel desenvolupament d'una comunitat universitària més saludable i conscienciada amb la seva pròpia salut.

16/03/18
Salut
Participa a la V edició del concurs de relats eròtics
La celebració de Sant Jordi al Campus comptarà un any més amb el concurs de relats eròtics de la FAS. Les persones que participin en les categories de prosa, poesia o piulada poden guanyar nombrosos premis relacionats amb l’erotisme i la sexualitat. Es podran enviar els textos fins el 16 d’abril.
26/01/18
Salut
Visions i reflexions al voltant de les drogues
L’àrea de Salut de la FAS obre les inscripcions per la formació del segon semestre del curs 2017-2018. Aquest és un taller teòric i pràctic que compta amb ponències de professionals i experts en temàtiques rellevants al voltant de les drogues des d’una vessant biopsicosocial, històrica i antropològica. La formació consta de 6 sessions i podrà ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS
20/11/17
Salut
Comencen les activitats pel Dia Mundial de la Sida
La FAS engega la campanya de VIH/Sida de cara a l’1 de desembre amb una sèrie d’activitats i accions de formació, sensibilització i visibilització al Campus de la UAB.
07/11/17
Salut
Afrontem l’estigma des de la dansa
“Dansa pels Drets” és una activitat de dansa i sensibilització oberta a tota la comunitat universitària de forma gratuïta, co-organitzada pel Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària i el Comitè 1 de Desembre en el marc de la campanya pel Dia Mundial de la Sida.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats