XX Trobada de Presentació d'Experiències d'aplicació de la Pedagogia Sistèmica

La trobada es durà a terme el dijous 3 de maig de 2018, de 18 a 20.30h, a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB.

09/04/2018

L'objectiu d'aquestes trobades és donar a conèixer experiències d'aplicació de la Pedagogia Sistèmica, que s’estan duent a terme a les diferents etapes i contextos educatius del nostre país, així com des d’altres contexts professionals. 

En aquesta ocasió gaudirem de quatre noves propostes. Ens ha semblat interessant recollir una experiència d’infantil al voltant dels contes sistèmics; també una experiència de primària, que planteja l’ús del llenguatge a cicle inicial; una experiència de l’àmbit social en relació al treball amb persones sense sostre; i una quarta experiència vinculada a la vivència d’una mare que va perdre al seu fill acabat de néixer.

Pàgina de la trobada

 

Notícies relacionades

El Concert "50 Anys de la UAB", al Teatre La Faràndula de Sabadell

El Concert "50 anys de la UAB" tindrà lloc el dijous, 3 de maig, a les 20 hores, al Teatre La Faràndula de Sabadell. Anirà a càrrec del Cor i l'Orquestra de la UAB i de l'Orquestra Simfònica del Vallès. El repertori inclou una composició i estrena especial per al 50 aniversari titulada "El secret de les coses", del reconegut músic i compositor Marc Timón (Alumni UAB). Llegir més

Totes les notícies