Voleu ser mentors d’estudiants internacionals?

Mentor inscripcions

Voleu conèixer gent internacional, ajudar-los a adaptar-se a la UAB i practicar idiomes? El Mentor és la vostra oportunitat per a fer tot això. Ja estan obertes les inscripcions per a ser mentor (o buddy) dels estudiants internacionals que vindran a la UAB al segon quadrimestre.

13/12/2016

L’objectiu del programa mentor és facilitar l’estada dels estudiants internacionals a la UAB i la seva integració tant en l’àmbit acadèmic com cultural gràcies al suport dels estudiants locals. Per tal de facilitar l’accés a la informació sobre assignatures o professors tant l’estudiant local com l’estudiant internacional seran de la mateixa facultat. Igualment, el mentor també ajudarà els estudiants d’intercanvi durant els primers dies, sobretot en el marc de les jornades de benvinguda, i podrà facilitar-los informació en relació amb l’allotjament, on sortir, què visitar, etc.

Si decidiu participar com a mentors, se us assignarà un màxim de 10 estudiants i un mínim de 3, independentment del programa de mobilitat en què participin: Erasmus o Programa Propi. A més, participar-hi pot ser mol útil i interessant per a aquells que estigueu pensant a marxar fora o per a aquells que ja hagueu gaudit de l’experiència, ja que és una manera de tenir contacte amb l’ambient internacional i també permet conèixer com funciona l’experiència d’intercanvi des de la UAB.

El Mentor afavoreix l’intercanvi cultural, la pràctica d’idiomes i conèixer gent nova. Si us agrada com sona, ja podeu fer la inscripció. No dubteu a participar com a mentors, és una experiència molt enriquidora!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies