Tallers Argó: Celebrem el Dia d'Europa amb estudiants de secundària

Tallers Argó: Celebrem el dia d'Europa amb estudiants de secundària

L'activitat es durà a terme el dimecres 9 de maig de 2018, de 10 a 13h, a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB.

21/03/2018

El Dia d'Europa es commemora el 9 de maig en record a la declaració realitzada per l'aleshores ministre francès d'Afers Exteriors Robert Schuman a París el dia 9 de maig de 1950, mitjançant la qual es donà el tret de partida a la creació de la Comunitat Europea del Carbó i de l'Acer (CECA).
El 9 de maig s'ha convertit en el símbol europeu que, juntament amb l'euro, la bandera  i l'himne, identifiquen l'entitat política de la Unió Europea.

Des del Programa Argo de l'ICE de la UAB, en col·laboració amb el Centre de Documentació Europea, us convidem a la Jornada que hem organitzat per a estudiants de 4t d'ESO i 1r de batxillerat amb l'objectiu d'explicar l'organització de la UE a l'alumnat.

Web de l'activitat

 

Notícies relacionades

Sopar del 40è aniversari de la UAB

L'Autònoma en fa 50!

El 6 de juny la UAB celebra el 50è aniversari amb una conferència de Henri Weber, una de les cares visibles del maig del 68, la presentació del llibre commemoratiu L’audàcia del coneixement. 50 anys UAB, un diàleg conduït pel periodista Ramon Pellicer entre la rectora de la UAB i el rector de la UAM i una fi de festa amb sopar al SAF. Llegir més

Totes les notícies