Taller sobre ‘Lideratge i gestió compartida’ a l’espai UAB-Emprèn

Serà el proper 22 de març, dimecres, a les 13.30 a l’espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica. Es tracta d’una sessió formativa sobre emprenedoria col·lectiva, de caire pràctic i centrada en la gestió empresarial compartida. Compta amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

06/03/2017

La sessió, de tres hores de durada, s’adreça al conjunt d’estudiants i alumni de la UAB i té per objectiu desenvolupar els coneixements i les habilitats que permeten abordar el lideratge i la gestió compartida. Serà impartida per Raquel León, docent de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i experta en desenvolupament d’habilitats personals i directives, competències organitzatives i gestió d’equips.
 
El contingut es focalitzarà en la gestió empresarial compartida, és a dir, aquella que aprofita el potencial conjunt i que fa de la coresponsabilitat i el compromís mutu valors essencials. La metodologia serà pràctica: els assistents hauran d’organitzar-se en grups i seguir una dinàmica. Així doncs, es buscarà el desenvolupament competencial mitjançant l’aprenentatge col·lectiu i a partir de les pròpies experiències dels participants.
 
El taller està organitzat pel Programa UAB-Emprèn amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.
 
Més informació i inscripcions a uab.empren@uab.cat.

 

Notícies relacionades

I Setmana Solidària sobre la salut mental

Transtorns mentals, depressió i ansietat o suïcidi són alguns dels temes que abordaran diferents persones expertes a la I Setmana Solidària, que organitzen les facultats de Ciències i Biociències del 23 al 27 d'abril, amb l'objectiu de divulgar temes d’interès des d’un punt de vista científic-social per a implicar la comunitat universitària. Es tractarà la salut mental, coincidint amb la temàtica escollida en la darrera Festa Major de la UAB. Llegir més

Totes les notícies