Taller sobre ‘Lideratge i gestió compartida’ a l’espai UAB-Emprèn

Cooperativisme

Serà el proper 22 de març, dimecres, a les 13.30 a l’espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica. Es tracta d’una sessió formativa sobre emprenedoria col·lectiva, de caire pràctic i centrada en la gestió empresarial compartida. Compta amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

06/03/2017

La sessió, de tres hores de durada, s’adreça al conjunt d’estudiants i alumni de la UAB i té per objectiu desenvolupar els coneixements i les habilitats que permeten abordar el lideratge i la gestió compartida. Serà impartida per Raquel León, docent de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i experta en desenvolupament d’habilitats personals i directives, competències organitzatives i gestió d’equips.
 
El contingut es focalitzarà en la gestió empresarial compartida, és a dir, aquella que aprofita el potencial conjunt i que fa de la coresponsabilitat i el compromís mutu valors essencials. La metodologia serà pràctica: els assistents hauran d’organitzar-se en grups i seguir una dinàmica. Així doncs, es buscarà el desenvolupament competencial mitjançant l’aprenentatge col·lectiu i a partir de les pròpies experiències dels participants.
 
El taller està organitzat pel Programa UAB-Emprèn amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.
 
Més informació i inscripcions a uab.empren@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Presentació de l'exposició

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició ‘Art apArt’

El proppassat dimarts, 19 de juny, es va presentar l’exposició ‘Art apArt’ a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. La presentació de la mostra, emmarcada dins de la celebració del 50è aniversari de la UAB, va comptar amb la presència de diversos alumnes del màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, que van fer una visita guiada al públic assistent. Llegir més

Totes les notícies