Rectors d'universitats de Barcelona i Madrid fan una crida al diàleg

Estudiants

Els rectors de sis universitats de Barcelona i Madrid, la UAB entre elles, signen un article conjunt al diari El País en què denuncien l'actual situació a Catalunya com "un fracàs de la política aplicada" i es posicionen a favor de la convivència, el diàleg i la raó.

10/10/2017

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, i els rectors de la UB, Joan Elias; la UPF, Jaume Casals; l'Autónoma de Madrid, Rafael Garesse; la Complutense de Madrid, Carlos Andradas; i la Carlos III, Juan Romo, signen un article a l'edició del 10 d'octubre del diari El País titulat "Universitats per la convivència, el diàleg i la raó".

Els rectors consideren, al seu article conjunt, que "el que s'ha vist i viscut les últimes setmanes a Catalunya, especialment diumenge 1 d'octubre, són la mostra més evident del fracàs de la política aplicada".

Es pot llegir l'article al següent enllaç.

 

Notícies relacionades

El Concert "50 Anys de la UAB", al Teatre La Faràndula de Sabadell

El Concert "50 anys de la UAB" tindrà lloc el dijous, 3 de maig, a les 20 hores, al Teatre La Faràndula de Sabadell. Anirà a càrrec del Cor i l'Orquestra de la UAB i de l'Orquestra Simfònica del Vallès. El repertori inclou una composició i estrena especial per al 50 aniversari titulada "El secret de les coses", del reconegut músic i compositor Marc Timón (Alumni UAB). Llegir més

Totes les notícies