Raúl Moreno, Maria Mestres i Francisco Muñoz debaten sobre el malbaratament alimentari

Ateneu Barcelonès

“Què fem amb el malbaratament alimentari?”: un debat que organitzen l’Associació d’Amics de la UAB i la Plataforma Aprofitem els Aliments el proper 16 d’octubre, a l’Ateneu Barcelonès, a les 19 h. Els ponents seran Raúl Moreno, Maria Mestre i Francisco Muñoz.

05/10/2017

L’Associació d’Amics de la UAB i la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA) organitzen el debat “Què fem amb el malbaratament alimentari?”. L’acte es realitzarà el proper 16 d’octubre, a les 19 h, a l’Ateneu Barcelonès (C. de la Canuda 6). Els ponents del debat seran Raúl Moreno, Maria Mestre i Francisco Muñoz. L’encarregada de moderar el debat serà Núria Coll, periodista i directora de la revista Ets el que menges.

Raúl Moreno és diputat del PSC al Parlament de Catalunya, secretari de l’àrea d’Innovació Política del PSC i relator de la proposició de llei de l’aprofitament de l’excedent alimentari. Maria Mestre és redactora de l’informe Possibilitats normatives i fiscals per prevenir el malbaratament alimentari a Catalunya (2017), un estudi que identifica les principals barreres i oportunitats per a la prevenció del malbaratament alimentari tant a nivell català com a nivell local. I Francisco Muñoz és tècnic de medi ambient de la UAB i vicepresident de la PAA, una associació formada per persones, entitats i agents relacionats amb la prevenció del malbaratament alimentari.

Per assistir al debat cal inscriure’s prèviament al següent enllaç.

Més informació: Associació d'Amics de la UAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies